Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Çocuk festivali coşkulu geçti
06 Haziran 2014 / 08:54
Çocuk festivali coşkulu geçti
YÜREĞİR BELEDİYESİNİN DÜZENLEDİĞİ ÇOCUK FESTİVALİ COŞKULU GEÇTİ

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

BAŞKAN ÇELİKCAN 'ÇOCUK FESTİVALİNİ DEVAM ETTİRECEĞİZ'

Yüreğir Belediyesi'nin düzenlediği 2. Çocuk Festivali Köprülü  Mahallesi'nde bulunan Şehit Jan. Er Rasim Şevik Kültür Park'nda gerçekleşti. Yüreğir'in değişik mahallelerinden ve çadırda kalan tarım işçilerinin ailelerin çocuklarının katıldığı festivalde çocuklar gönüllerince eğlendiler. Başkan Çelikcan düzenlenen festivalin önümüzdeki yıllarda daha geniş katılımla kutlanacağını belirtti. Festivali Başkan Çelikcan'ın yanısıra Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Tatar, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldılar.

Düzenlenen etkinlikte festivale katılan çocuklar zıp zıp, havalı balon, yap-boz, boyama etkinliği, palyoço gösterileri, dans gösterileri, yarışma etkinliklerine katıldılar. Çadırda kalan tarım işçisi  ailelerin çocukları ilk kez katıldıkları bu etkinliklerde doyasıya eğlendiler. Kültür Evleri'ne gelen ana sınıfı  öğrencileri sergiledikleri oyun ve eğlencelerle katılanların övgüsünü kazandılar.

Yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımıza yapılan yatırımların çok önemli olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 'Geleceğimizi teslim edeceğimiz çocuklarımıza ne yapsak azdır. İyi eğitim almış ve kendini iyi yetiştirmiş çocuklarımızla geleceğimize daha güvenle bakabiliriz.

 Biz Yüreğir de çocuklarımızın iyi eğitim alması amacıyla hizmete açtığımız kültür evlerimizle onları hayata hazırlamak için elimizden gelen bütün çabayı gösteriyoruz. Okullarının dışında, çocuklarımızın boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri amacıyla her türlü sosyal faaliyetleri gerçekleştirerek çocuklarımızın kişisel gelişimine katkı sağlıyoruz. Bunu da  hizmete açtığımız kültür evleri sayesinde gerçekleştiriyoruz. Kültür evlerimize gelen öğrencilerimizin aldıkları eğitimle hayatlarında önemli değişikliklerin olduğunu bizzat aileleri bizlere söylemektedir. Bu olumlu gelişmeleri gördüğümüz zaman ne kadar doğru bir yatırım yaptığımızı gözlemlemekteyiz. Bu da bizlere mutluluk vermektedir. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz' Çocuk Festivali'ni' önümüzdeki yıl daha da yaygınlaştırarak devam ettireceğiz.' şeklinde konuştu.

Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı bütün çocukların anne ve babalar için çok özel olduğunu belirterek 'Bu güzel etkinliği gerçekleştiren Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'a ve ekibine teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın hayal dünyasını geliştirecek bu tür etkinliklerin artırılması çok önemlidir. Yarınlarımız olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmesi geleceğimizin daha aydınlık olması demektir.' dedi.

 
 
 
Bu haber toplam 423 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber