Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Cips yiyor, gazoz içiyor, yabancı müzik dinliyor
19 Nisan 2016 / 14:54
Cips yiyor, gazoz içiyor, yabancı müzik dinliyor
Cips yiyen, meyve suyu ve gazoz içen, dondurma yalayan kuzu en çok otomobilde yabancı müzik dinlemeyi seviyor.
Adıyaman'da ‘Doruk’ isimli sıra dışı kuzu ilginç hareketleri, yedikleri ve sevimliliği ile vatandaşları kendisine hayran bırakıyor. Mustafa Yücel Özbilgin Park’ına dinlenmeye gelen aileler Doruk'u görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Özellikle çocukların gözdesi ve eğlencesi olan sevimli Doruk, müşterilerin masasına gidiyor ve müşterilerin ikram ettiklerini yiyor.
Doruk biberonda ballı şerbet, çay ve meyve suyu, kola, gazoz, süt, limonata, kahve içiyor, cips, çekirdek ve kek, şeker, erik, dondurma, çilek yiyor. Doruk'u çocuğu gibi besleyerek yetiştiren Abdurahman ve Burak Ekinci, kardeşler zaman zaman Doruk'u otomobile de bindirerek gezmeye çıkarıyor. Otomobil keyfine diyecek olmayan Doruk, aynı zamanda otomobilde müzik dinlemeyi de seviyor. İnsanlardan kaçmayan Doruk, en çok kadınlar ve çocuklar tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor.
34 yıldan beri ailece yeni doğmuş kuzu alan ve onları çocukları gibi yetiştiren Abdurahman ve Burak Ekinci kardeşler, vatandaşların Doruk'a olan ilgisinden memnun.
Mustafa Yücel Özbilgin Park’ında işletmeci olan Abdurahman ve Burak Ekinci kardeşler, “34 yıl boyunca babamız sürekli yeni doğmuş kuzu alıp yetiştirirdi. Yeni aldığı kuzuları kendi çocuğu gibi besler ve onların bakımını yapardı. Babamızın bu hobisini şu an biz çocukları ilerletiyoruz. Bu hobimiz uzun yıllar boyunca devam edecek inşallah. Doruk'a vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi ve alaka var. Doruk'un özel kuaförleri ve veterinerleri var. Kendisine en çok bayanlardan ve çocuklardan ilgi yağıyor. Çoğu müşterilerimiz Doruk için buraya geliyorlar. Bazen bayanlar 2 kahve siparişi söylüyor, biri Doruk'a, diğer kahveyi de kendilerine istiyorlar. Doruk sayesinde müşteri oranımızda da artış oluyor. İnsanlardan kaçmayan ve onlarla iç içe yaşayan Doruk, hayvanların normalde yiyecekleri şeylerin dışında daha farklı yiyecekler veriyoruz. Zaman zaman Doruk'la beraber gezilerimiz oluyor. Otomobille şehir içerisinde ufak ufak geziler yapıyoruz. Kendisi otomobil içerisinde müzik dinlemeyi çok seviyor. Çoğu vatandaşlar Doruk’a sahip olabilmek için aşırı şekilde ısrarlı davranıyorlar ama bizim Doruk satılık değil, Doruk’un değeri parayla biçilemez. Lütfen kimse böyle kırıcı tekliflerle gelmesin” şeklinde konuştular.
 
Bu haber toplam 990 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber