Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Cinayete azmettiren baba yakalandı
20 Haziran 2016 / 12:38
Cinayete azmettiren baba yakalandı
Adana'da oğlunun eski kız arkadaşının sevgilisini tetikçi tutarak öldürttüğü iddia edilen baba yakalandı.

Olay, 14 Mayıs saat 01.00 sıralarında Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi 79083. Sokak'ta meydana gelmişti. İddiaya göre, Mersin Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Öğretmenliği bölümü öğrencisi Kandemir Yaluk (23), evlerinin bulunduğu apartmanın bahçesine girdiği sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğramış, kaldırıldığı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyhan Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde hayatını kaybetmişti.

OĞUL VE ANNESİ TUTUKLANDI

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri Yaluk'un, Seda Y. isimli bir kızla sevgili olduğu, bu nedenle kızın daha önceki sevgilisi olan Muhammet Emin K. ile aralarında husumet olduğunu belirledi. Bu üzerine eski sevgili Muhammet Emin K., annesi Gülesin K., kızları Ramize Ç. ile Rezzan S., damatları Burhan S. ile Gökhan Ç.'yi gözaltına alan polis, şüphelileri "cinayet işlemek ve cinayete yardım ve yataklık etmek" suçlamalarıyla adliyeye sevk etti.

Şüphelilerden eski sevgili Muhammet Emin K. ve annesi Gülesin K. tutuklanırken, kızları Ramize Ç. ile Rezzan S., damatları Burhan S. ile Gökhan Ç. çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

BABADAN KIZLARINA ÖPÜCÜK

Cinayeti azmettirdiği iddiasıyla aranan baba Ali K. ise yaklaşık 3 ay sonra Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Ceyhan ilçesinde yakalandı. Buradan Adana Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Ali K., alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ali K.'nin "cinayeti sen mi azmettirdin?" diye soru soran gazetecilere "Senin yaptığını düşünüyorum" demesi ise dikkat çekti. Olayla ilgili gözaltına alınan kızları Ramize Ç. ile Rezzan S. de Adana Adli Tıp Kurumu'na gelerek babalarına el salladı. Ali K.'nin ise polis otosuna binerken kızlarına öpücük attığı görüldü.

Polis, tetikçinin yakalanması için çalışma başlattı.

Bu haber toplam 820 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber