Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
CHP'ye sürpriz ziyaret
25 Mart 2016 / 08:53
CHP'ye sürpriz ziyaret
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanlığı’na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

Belediye Başkanvekili ve Meclis üyesi Murat Cevheribucak’ın da eşlik ettiği ziyarette Sözlü ve CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, gündemdeki konular hakkında görüş alışverişinde bulundular.
Büyükşehir Belediyesi’nde adaletli ve hakkaniyetli bir yönetim anlayışı izlediklerini belirten Sözlü, kadınlara da pozitif ayrımcılık yaptıklarını söyledi. Sözlü, Adana’yı yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalıştıklarını sözlerine ekledi.
Ziyaretinden dolayı Sözlü ve beraberindekilere teşekkür eden CHP İl Başkanı Ayhan Barut ise siyasetçilerin ortak paydasının kent ve ülke yararı olduğunu söyledi.
Kent sorunlarının çözümü ve çağdaş bir Adana’yı inşa etmek için kentte yaşayan herkese görev düştüğünü kaydeden Barut, “CHP Adana İl Örgütü olarak Adana’nın geleceği, halkımızın yararı için yasal zeminde Atatürk ilkelerine bağlı olan tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliğine hazırız” diye konuştu.

 
Bu haber toplam 809 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber