Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
CHP'li kadınlar milletvekilleri ile buluştu
06 Mayıs 2016 / 09:00
CHP'li kadınlar milletvekilleri ile buluştu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Kadın Kolları, kadın meclis üyeleriyle birlikte ortak projeler üretecek.

 

CHP Kadın Kolları Genel Merkezi’nin seçilmiş kadınlar ile kadın kolları örgütünü bütünleştirmeyi amaçlayan çalışması kapsamında, Adana İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, “yerel milletvekilleri” olarak adlandırdıkları kadın meclis üyeleriyle bir araya geldi.
Ahmet Albay Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, kadın meclis üyeleri görev yaptıkları belediyelerde yaşadıkları sorunları ve katkı sundukları çalışmaları anlatıp, kadın kollarından beklentilerini aktardılar.
Kadın kolları ile kadın meclis üyeleri arasındaki bağın güçlendirilmesi ve ortak projelerin üretilmesi yönünde kararların alındığı toplantıda, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Yılmaz, toplantıların periyodik olarak gerçekleştirileceğini söyledi.
Meclis üyelerinin halkın oylarıyla seçildiğine işaret eden Yılmaz, meclis üyelerinin bu nedenle “yerel milletvekilleri” olduğunu kaydetti.
Sosyo-demografik yapısı nedeniyle Adana’nın birçok sorunu olduğunu dile getiren Yılmaz, kentsel sorunların çözüm yerinin belediye meclisleri olduğunu vurguladı.
Yılmaz, “Belediye meclislerinde görev yapan kadın meclis üyelerimiz Adana’nın sorunlarının çözümü noktasında önemli sorumluluklar üstleniyorlar. Görevini layıkıyla yapan meclis üyelerimizin bu mücadelelerine hem destek vermek hem de onlarla birlikte yaşadığımız kent ve ülkemiz adına projeler üretmek için daha sık bir araya geleceğiz. Gerek kadınların, gerek çocukların gerek kent sorunlarının çözümü için dayanışacağız, bütünleşeceğiz” diye konuştu.
Kadın meclis üyelerinin yaşadıkları sorunları rapor haline getirip Kadın Kolları Genel Merkezine sunacaklarını aktaran Yılmaz, “Genel merkezimizle birlikte bu sorunlara çözüm arayacağız” şeklinde konuştu.

 
Bu haber toplam 920 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber