Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
CHP'li belediyenin Tarkan konserinde rezalet
20 Mayıs 2015 / 13:23
CHP'li belediyenin Tarkan konserinde rezalet
CHP'li Beşiktaş Belediyesi'nin 1.5 milyon liraya mal ederek düzenlediği Tarkan konserinde ecdad mezarları ayaklar altına alındı.

İstanbul'da CHP'li Beşiktaş Belediyesi 4 gündür devam eden  "Gençlik Festivali" kapsamında dün akşam 19.30'da Ortaköy Dereboyu Camisi önünde fener alayı gerçekleştirildi. Etkinliğin bitiş noktası olan Barbaros Meydanı'nda önce Ozan Çolakoğlu sonra da Tarkan sahneye çıktı.

Konserde mezarlıklardaki manzara ise dikkat çekti..  2 saat sahnede kalan Tarkan'ın konseri sırasında havai fişek gösterisi yapıldığı sırada kimse nereye bastığının bile farkına varamadı.

AKILLARA İSTİKLAL MARŞI ŞAİRİ MEHMET AKİF ERSOY'UN DİZELERİ GELDİ

Mehmet Akif Ersoy, ta o zamandan yaşanan yozlaşmayı görmüş, bunun nereye gideceğini sezmiş olacak ki İstiklal Marşı'nda bu dizelere yer vermiş.

Bastığın yerleri toprak diyerek geçme, tanı
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı

MEZARLIKLARIN ÜZERİNDE OLDUKLARININ BİLE FARKINDA DEĞİLLER

Mezarlıklar üzerinde tepinen ve eğelenen gençlerin olduğu bu fotoğraflar sosyal medyada büyük tepki çekti. "Ne ölüye ne diriye saygıları var" şeklinde eleştirilen fotoğraflara büyük tepki vardı.

1.5 MİLYON TL'LİK KONSER

CHP’li Beşiktaş Belediyesi, 19 Mayıs etkinlikleri için Tarkan’la anlaşmış, bu anlaşmanın belediyeye maliyetinin 1.5 milyon lira olduğu basında yer almıştı.

"SAVURGANLIK"

Sosyal medyada Beşiktaş Belediyesi’nin 1.5 milyonluk konserine de tepkiler geldi. Belediyenin borç içinde olduğu ifade edilirken 1.5 milyonluk konser için “savurganlık” yorumları yapıldı. Tarkan’ın geçen yıl 19 Mayıs’ta Beşiktaş’ta vereceği konser, Soma faciası nedeniyle ertelenmişti. 

Bu haber toplam 325 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber