Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
CHP'li Başkanın İlk İcraatı 'Halk Günü' Düzenlemek Oldu
05 Nisan 2014 / 09:00
CHP'li Başkanın İlk İcraatı 'Halk Günü' Düzenlemek Oldu
Adana'nın merkez Çukurova İlçesi'nde Belediye Başkanı seçilen CHP'li Soner Çetin'in ilk icraatı 'Halk Günü' düzenlemek oldu

30 Mart Yerel Seçimleri'nde oyların yüzde 43.8'ini alarak Çukurova Belediyesi'nin yeni başkanı olan avukat Soner Çetin, dün mazbatasını alarak göreve başladı. Başkan Çetin, bugün saat 13.00'te belediye binası önünde yapılan halk gününde başkan yardımcıları, müdürler ve belediye meclis üyeleriyle görev bölgesindeki mahalle sakinleri ve muhtarlarla bir araya geldi. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı etkinlikte konuşan Başkan Soner Çetin, halk günlerinin her hafta cuma günü yapılmaya devam edeceğini kaydetti.

Vatandaşların dile getirdiği sorunları tek tek not alan Başkan Soner Çetin, Biz vatandaşlarımızla bir araya gelerek, onların mahallelerinde yaşadığı sıkıntılara çözüm bulabilmek için böyle bir etkinlik yapmaya karar verdik. Diğer günlerde de her vatandaşımız belediye binasında aracısız ve randevusuz olarak benimle görüşebicek dedi.

'HEPİMİZ KARDEŞİZ'

Parklarda köpeklerin yol açtığı kirlilikten yol yapımına, belediye otobüslerinin az oluşundan kaçak yapıya ve taşeron sistemine yönelik eleştirilere kadar onlarca sorun dinleyen ve not eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ismini sorduğu Fadime Çelik adlı bir kadının yanlış anlayıp 'Ben Aleviyim' demesi üzerine Siz beni yanlış anladınız. Biz Kürt'üz, Laz'ız, Arap'ız, Çerkez'iz. Ne güzel bir ülkeyiz biz, hepimiz kardeşiz diye karşılık verince alkışlandı.  

Bu haber toplam 512 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber