Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
CHP gençliğinde zorunlu veda…
07 Nisan 2014 / 22:40
CHP gençliğinde zorunlu veda…
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Gençlik Kolları İl Başkanı Gökhan Babayiğit, görevinden zorunlu olarak ayrılacağını bildirdi.

 7 Temmuz 2012’de Gençlik Kolları İl Başkanlığı’na seçildiğini ve bir gün bile tatil yapmadan görevini sürdürdüğünü belirten Gökhan Babayiğit CHP Adana Gençlik Evi’nde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

Parti binalarına hapsolmuş, salon siyaseti yapmaktan başka bir şey bilmeyen, koltuklarına yapışıp kalmış, büyüklerinin sözünden çıkamayan, özgür ve bağımsız bir şekilde hareket etmeyi aykırılık sayan Gençlik Kolları’nı inisiyatif alarak alanlarla indirdik. Halk neredeyse biz orada olacağız dedik ve imkânsızlıklardan imkân yaratarak çalıştık.

 

Gençlerin neler başarabileceğini herkese gösterdik”. 21 aylık görev süresinin yaklaşık 6 ayının disiplin süreciyle geçtiğini vurgulayan Babayiğit şöyle devam etti: Gezi direnişiyle gençler ülkenin kaderini değiştirmeye çalışırken ve benim de bu eylemler sırasında gözaltında bulunduğum günlerde İl Disiplin Kurulumuz son derece haksız sebeplerle ve mesnetsiz bir şekilde hakkımda ihraç kararı verdi.

 

Bu süreçte görevden zorla uzaklaştırılmış, parti üyeliğim askıya alınmışken bile ben evimde vakit geçirmedim. Yine partimize ve ülkemizin geleceğine H.z. İbrahim’e su taşıyan karınca misali katkı sağlamaya çalıştım. Çünkü biz çocukların yatağa aç girmediği bir dünya yaratabileceğimize inandık. Bu yüce dava uğrunda özgürlüğümüzü ve canımızı kaybetmek dışında her türlü bedeli ödedik”.

 

“Elimden geldiğince herkesin fikrini dinlemeye çalıştım ama her zaman bana doğru geleni yaptım. Vicdanıma, insanlığıma ve ahlakıma sığmayan hiçbir şeyin altına imza atmadım” diyen Babayiğit açıklamasını şöyle sürdürdü:

 

“Ramazan Atikaslan’dan, Yüksel Karaaslan’dan, Orhan Bayram’dan, Özgür Bağ’dan, Serkan Aslan’dan, Mustafa Yıldızeli’den, İlker Bahçeci’den ve adını söylemekten onur duyduğum Ekrem Polat’tan devraldığım bu bayrağı arkadaşlarıma devrederek, onurla yürütmeye çalıştığım Adana Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevinden ayrılmak zorunda olduğumu bildirmek isterim.

 

Bana yürekten inanan, güvenen ve her zaman yanımda olan, sadece Adana’da değil Türkiye’nin dört bir yanında savaşan yol arkadaşlarıma, haklı olduğum her davada arkamda duran parti büyüklerime, yöneticilerime, milletvekillerime, en başından beri uyum içerisinde çalıştığımız ve gönül birlikteliği yaptığımız Kadın Kollarımıza, bizlerden desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen ailelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Ben yol arkadaşlarımı temiz ve dürüst siyaset için mücadele eden, onurlu ve dik duran, değişimden ve devrimden yana olan, ayak oyunlarıyla değil emeğiyle yükselen partililerimize ve hiçbir karşılık beklemeden ülkesinin geleceği için çalışan, güzel yarınlar için direnen gönüllülerimize emanet ediyorum. Herkes hakkını helal etsin”. Babayiğit’e Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından da bir plaket takdim edildi.

Bu haber toplam 361 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber