Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
CHP'de Yasemin Yıldız dönemi
13 Ocak 2016 / 09:19
CHP'de Yasemin Yıldız dönemi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Kadın Kolları’nın geçtiğimiz cumartesi günü yapılan 2. olağan kongresinde Adana İl Kadın Kolları Başkanı seçilen Yasemin Yılmaz görevini eski İl Başkanı Av. Burcu Şevkin Yüksekbaş’tan devraldı.

 

CHP Adana İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen devir teslim törenine ilçe kadın kolları başkanları, yönetimleri ve partili kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Görevini devreden eski İl Başkanı Av. Şevkin, “Görevim boyunca beni sahiplendiğiniz gibi bundan sonra da Yasemin Hanım’ı sahipleneceğinizden şüphem yok” diyerek Yılmaz’a ve yönetim kuruluna başarı diledi
Görevi devralan Yasemin Yılmaz da CHP’yi iktidar yapmak için tüm parti örgütleriyle birlikte uyum içinde çalışacaklarını söyledi. Yılmaz, “Hiçbir ayrım yapmadan, herkesi kucaklayarak, CHP ruhuyla, dayanışma içinde, elbirliğiyle, güçbirliğiyle sırt sırta vereceğiz. Kadın kolları olarak parti örgütümüzün ana omurgası olacağız” diye konuştu.

“SEÇİM KAZANMAK İÇİN KADINLARA VE GENÇLERE ÖNEM VERMELİYİZ”
Av. Burcu Şevkin Yüksekbaş’a hizmetlerden dolayı teşekkür edip, Yasemin Yılmaz’a başarı dileyen CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ise kadınlar en az erkekler kadar siyasetin temsil noktasında aynı hakka sahip olacağını vurguladı. Seçim kazanmak için kadınlara ve gençlere önem verilmesi gerektiğinin altını çizen Barut, “Biz kadınlarımızı ve gençlerimizi kadın ve gençlik kollarının dışında, sahada çalışan ve eşit temsil edilen bir yapıda düşünüyoruz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Uyum içinde, herkesi kucaklayan, kimseyi ötekileştirmeyen bir çalışma yapacağız” şeklinde konuştu.

 
Bu haber toplam 678 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber