Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
CHP‘de üye listeleri askıya çıktı
29 Temmuz 2015 / 09:53
CHP‘de üye listeleri askıya çıktı
CHP’de başlayan olağan genel kurul öncesi yapılacak olan ilçe ve il kongrelerinde oy kullanacak delegeleri belirleyecek üyelerin listesi askıya çıktı.

Delege seçimi ile ilgi açıklama yapan CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu ''Delegeler demokratik şekilde belirlenecek. Mahallelerde sandık konulacak ve o sandıktan çıkan delege olacak'' dedi.

Delegelerin belirlenmesinde ilçe başkanlıklarının demokratik şekilde davranacağını ve hiçbir sıkıntı yaratmadan delege belirleme çalışmalarının yapılarak, sonuçlarının alınacağını ifade eden Kolcu, ilçe kongrelerinin böylece sıkıntısız tamamlanacağını kaydetti.

Delege seçimlerinde 30 Haziran’dan önce partiye kayıt olup üç aylık süreci dolduran üyeler oy kullanabiliyor. Listeler, 4 Ağustos Salı günü askıdan indirilecek. Bu süre içinde 30 Haziran’dan önce kayıt olup, üç aylık süreyi doldurmuş olduğu halde listede adı olmayanlar önce ilçe başkanlıklarına itiraz edecek, ilçe başkanlığı kendisine kararını bildirdikten sonra il başkanlığına itiraz dilekçesi verebilecek. Son kararı il başkanlığı verecek. CHP’de kongre takvimi, olası erken seçim nedeniyle ertelenmezse 15 Ağustos’ta delege seçimleriyle başlayacak. 8 Eylül- 25 Ekim’de ilçe kongreleri yapılacak, 11- 29 Kasım tarihine kadar il kongreleri tamamlanacak

Bu haber toplam 721 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber