Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
CHP'de 'baskın' krizi
17 Kasım 2015 / 09:02
CHP'de 'baskın' krizi
CHP il binasında akşam saatlerinde meydana gelen gerginlikle ilgili İl Başkanı Yağ ve Başkan Karalar konuştu

CHP il binasında akşam saatlerinde meydana gelen gerginlikle ilgili İl Başkanı Gökhan Yağ ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar görüşlerini Ali Pekmezci ile paylaştı.

Başkan Yağ, il yönetim kurulu toplantısının Zeydan Karalar ve belediye çalışanları tarafından basıldığını ve toplantının yapılamadığını öne sürdü. Yağ, "Çukurova ilçe delegeliği seçim sonuçlarına yapılan itirazı görüşmek üzere toplanmıştık. Bir anda içeri Başkan Karalar girdi ve bağırmaya başladı. Arbede yaşandı. Bir bayan üyemiz hırpalandı. Toplantımızı yapamadık. Durumu sayın genel başkanımıza ilettim. Polis çağırmamızı istedi. Biz de öyle yaptık" dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar iddiayı komik bulduğunu açıkladı.

Parti binasına gittiğinde zaten kalabalığın orada olduğunu belirten Karalar, "Kendi partime gidemez miyim? Tek başıma gidip yönetimin toplandığı odaya girdim ve bir arkadaşımı gündemi sormak üzere dışarı çağırdım. Çünkü biz hem seçimle göreve gelmiş Çukurova ilçe başkanımız Yüksel Erdoğan'ın görevden alınacağı hem de Çukurova'daki ilçe delegeliği seçiminin iptal edileceği duyumunu almıştık. Kimse parti içi demokrasiye darbe vuramaz" şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber toplam 690 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber