Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Cezaevlerinden Tahliyeler
19 Ağustos 2016 / 08:54
Cezaevlerinden Tahliyeler
Adana'da koşullu salıverilmesine 2 yıl veya daha az süre kalan iyi halli hükümlülerin, denetimli serbestlik tedbiri uygulanarak tahliye edilmelerine başlandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan 671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun'a eklenen geçici madde uyarınca Adana Açık Ceza İnfaz Kurumunda işlemleri tamamlanan 25 hükümlü tahliye edildi.

Karıştığı trafik kazasında taksirle adam öldürmek suçundan cezasını çekerken tahliye olan İsa Yeşiltaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, çıktığı için çok mutlu ve sevinçli olduğunu belirterek, " Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun. Çoluk çocuğumuza kavuşturdular bizi. Çıkmama 5 ay vardı. Mutluyum kendimi yere göğe sığdıramıyorum" dedi.

Seyit Ahmet Eriş ise içeride kalan arkadaşlarının en kısa sürede çıkması dileğinde bulundu.

Tahliye haberini alarak cezaevi önüne gelen bazı hükümlü yakınları umutlu bekleyişlerini sürdürdü, bazıları ise tahliye edilen yakınlarıyla kucaklaştı.

Yakınlarıyla doyasıyla hasret gideren bazı hükümlüler, günlerdir müjdeli haberi beklediklerini eş ve dostalarına kavuşmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Bu haber toplam 654 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber