Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Cezaevi firarisi polisi bıçakladı
26 Mayıs 2015 / 08:33
Cezaevi firarisi polisi bıçakladı
Adana'da cezaevi firarisi bir kişi kendisini yakalamak isteyen polisi bıçaklayınca silahla vurularak etkisiz hale getirildi.

Edinilen bilgiye göre, Teyfik Uysallar bir süre önce cezaevinden firar etti. Uysallar'ın Adana'da olduğunu belirleyen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri, sokakta görev yapan güven tim polislerine şahsın fotoğrafını dagğıtarak görüldüğü yerde yakalanmasını istedi.


Seyhan ilçesi, Yeşilyurt Mahallesi'nde ara sokaklarda gezen güven tim ekipleri Uysallar'a benzeyen bir şahıs görüp "dur" ihtarında bulundu. Ancak şahıs polisin uyarısına rağmen kaçtı. Polis ise şahsı kovalamaya başladı. Şahıs Yenibaraj Mahallesi'ne geldiği sırada duvar kenarına saklanıp, koşarak gelen polis Mustafa Akgündüz'ü (38) karnının iki yerinden bıçaklayıp kaçmaya başladı. 

Bu arada diğer polisler arkadaşının yaralandığını görünce şahsa ateş ederek etkisiz hale getirdi. Polisler daha sonra hem arkadaşları hem de zanlı yaralı için ambulans istedi. Ancak Akgündüz aşırı derece kan kaybetmeye başlayınca arkadaşları kendi imkanlarıyla Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne götürdü. 

Karnında derin iki kesik oluşan Akgündüz hemen ameliyata alındı. Polis yaralanan zanlıyı da ambulans ile aynı hastaneye getirdi. Yaralı sedye ile acil servise götürülürken "Polisi hasmım sandım o yüzden bıçakladım" diye bağırdı. Yapılan kimlik kontrolünde zanlının cezaevi firarisi olan Teyfik Uysallar olduğu belirlendi. Uysallar ilk müdahalenin ardından Adana Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Bu haber toplam 210 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber