Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Ceyhun Yılmaz sevenleriyle buluştu
17 Nisan 2014 / 16:24
Ceyhun Yılmaz sevenleriyle buluştu
Ceyhun Yılmaz, “Yalnızsam Düzelt” adlı kitabının imza günü için Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki D&R mağazasında okurlarıyla buluştu.

Şovmen ve radyo programcısı olarak tanınıp sevilmesinin yanında Twitter’da da milyonlarca takipçisi olan Ceyhun Yılmaz, “Yalnızsam Düzelt” adlı kitabının imza günü için Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki D&R mağazasında okurlarıyla buluştu.
Kendisini Twitter fenomeni haline getiren çok özel tweetlerini içeren “Yalnızsam Düzelt” adlı kitabı ile gündemden düşmeyen Ceyhun Yılmaz, sevenlerinin yoğun bir ilgisiyle karşılaştı. Yılmaz, imza gününde kitaplarını imzalamakla kalmayıp okurlarıyla neşeli sohbetler de yaptı. Esprili kişiliği ve sempatik tavırlarıyla dikkati çeken Ceyhun Yılmaz, Adana’nın iklimi gibi insanlarının da sıcak olduğunu belirterek, gösterilen ilgiye teşekkür etti.
Ceyhun Yılmaz'ın imza günü başlamadan saatler önce Optimum'a gelen sevenleri kitaplarını imzalatmakla kalmayıp, bol bol anı fotoğrafı çektirdiler. 

Bu haber toplam 362 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber