Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Ceyhan'da defnedildi
12 Ekim 2015 / 21:15
Ceyhan'da defnedildi
TERÖR KURBANI GÖKHAN GÖKBÖRÜ CEYHAN’DA DEFNEDİLDİ

Ankara Tren Garı kavşağında meydana gelen bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden Gökhan Gökbörü’nün cenazesi Adana’nın Ceyhan ilçesinde toprağa verildi. 
Gökhan Gökbörü’nün (18) cenazesine CHP Adana İl Başkanı Gökhan Yağ, CHP Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Aydar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Büyükmangıt Mahallesi’ndeki baba evine getirilen Gökhan Gökbörü’nün cenazesi burada okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan duaların ardından Yılankale Mahallesi’ndeki mezarlığa defnedildi. 
Amcası Mehmet Gökbörü, Gökhan'ın mitinge katılmayacağını, gezmeye gideceğini söylediğini belirterek, "Kenarda dururuz geçer gideriz diye izin almıştı. Oraya bir miting amacıyla gitmedi yeğenimiz, çocuğumuz. Hepsi bizim kardeşlerimiz evlatlarımız. Allah başka acı vermesin, hepsine Allah rahmet eylesin kimseyi suçlamam” dedi.
Dayı Cemal Arıcı ise “Kendisini aradım 2 defa cevap vermedi, üçüncü aradığımda bir bayan çıktı ve ameliyata alındığını söyledi. Babasını aradım beraber Ankara’ya gittik orada öğrendik öldüğünü” diye konuştu.
Baba İsmail Gökbörü, oğlunun astsubaylık sınavına girdiğini ancak mülakatlarda elendiğini söyledi.
Bu arada, terör saldırısında hayatını kaybeden Emek Partisi Mersin İl Yöneticisi Şebnem Yurtman'ın (22) cenazesi Adana'nın Karaisalı ilçesinde toprağa verildi. 

Bu haber toplam 396 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber