Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Ceyhan Belediyesi'nin Başlattığı Ücretsiz Çorba İkramı 22 Gündür Sürüyor
28 Şubat 2023 / 15:31
Ceyhan Belediyesi'nin Başlattığı Ücretsiz Çorba İkramı 22 Gündür Sürüyor
Adana'da depremin ilk günlerinde bir bardak çorbayı 40 liraya satan işletmeye önce ceza kesen ve daha sonra da önünde yurttaşlara ücretsiz çorba dağıtan CHP'li Ceyhan Belediyesi'nin uygulaması 22 gündür devam ediyor.

 

HABER: TAMER ARDA ERŞİN/ KAMERA: FURKAN ERDEM

 

Adana'da depremin ilk günlerinde bir bardak çorbayı 40 liraya satan işletmeye önce ceza kesen ve daha sonra da önünde yurttaşlara ücretsiz çorba dağıtan CHP'li Ceyhan Belediyesi'nin uygulaması 22 gündür devam ediyor.

 

Depremden sonra Adana'nın Ceyhan ilçesi otoban girişi yakınlarında bulunan Mıstık Usta Tesislerinin depremzedelere fahiş fiyattan çorba satmasına karşı CHP'li Ceyhan Belediyesi'nin başlattığı işletme önünde yurttaşlara ücretsiz çorba ikramı devam ediyor. Vatandaşlar uygulamanın 22 gündür devam etmesinden memnun olduklarını dile getirirken, depremin ilk günlerinde çorba bile bulmakta zorlandıklarını belirtti. Belediyenin ikramından arama kurtarma çalışmalarına katılan kamu görevlileri de faydalanıyor.

 

Depremin ilk günü işletme ekmek bulmakta bile zorluk çeken yurttaşlara bir bardak çorbayı 40 TL'ye satmıştı. Durumun yurttaşların tepkisini çekmesinin ardından harekete geçen Ceyhan Belediyesi, tesise yüklü miktarda ceza kesmişti.

 

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'in talimatıyla belediye tesis önüne ücretsiz çorba, yemek, içecek standı açmıştı.

 

Kaynak: ANKA
Kaynak. Sondakika.com
Bu haber toplam 177 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber