Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Ceyhan'a OSB kuruluyor!
14 Temmuz 2016 / 11:37
Ceyhan'a OSB kuruluyor!
Vali Demirtaş, Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulacağı alanda incelemelerde bulundu.
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Ceyhan’da yaklaşık 121 hektarlık alanda inşa edilmesi planlanan ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayı ile yer seçimi geçtiğimiz aylarda tamamlanan Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulacağı alanda incelemelerde bulundu.

Vali Mahmut Demirtaş, Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Yumurtalık Kaymakamı Asalet Karabulut, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin de hazır bulunduğu incelemeleri sırasında, Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can ve diğer yetkililerden bilgi aldı.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi örneğinde de görüldüğü üzere, Türkiye’nin çeşitli illerindeki organize sanayi bölgelerinin, yatırım ve istihdam merkezleri özellikleri ile ekonomik kalkınmanın en önemli anahtarları olduğuna dikkat çeken Vali Demirtaş, belirlenen geniş bir alanda kurulacak olan organize sanayi bölgesinin, enerji üssü olarak da tanımlanan Ceyhan ilçesinin yanı sıra Adana, bölge ve ülke ekonomisine çok önemli katkılar sunacağını ifade etti.

Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi’nin kent, bölge ve ülke ekonomisine kazandırılacak olmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş, Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi’nin oluşturulmasında ilgili kurum ve kuruluşlar nezdindeki çalışmaların hızlı bir şekilde gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

Vali Demirtaş, ziyareti sırasında Ceyhan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi’nde de incelemede bulunarak, ilgili kişi ve kuruluşlardan bilgi aldı.

 

Bu haber toplam 508 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber