Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Çevre katliamına Seyhan dur dedi!
21 Mayıs 2015 / 09:39
Çevre katliamına Seyhan dur dedi!
Seyhan Belediyesi, Bahçeşehir Mahallesi’nde yaşanan çevre katliamına duyarsız kalmadı. M. Fuat Dıblan Bulvarı’nın yan tarafındaki dere yatağı çevresinde oluşan moloz tepeleri Seyhan Belediyesi ekipleri tarafından kaldırıldı

MOLOZ TEPELERİ KALKTI

Adana Medya Gazetesi önceki gün manşetten verdiği haberde Bahçeşehir Mahallesi’nde moloz tepeleri oluştuğunu belirterek, Büyükşehir ve Seyhan Belediyesi’ni sorunun çözümü için göreve çağırmıştı. Haberde, Bahçeşehir Mahallesi M. Fuat Dıblan Bulvarı üzerindeki İhvan Camisi arkasındaki alana dökülen molozların büyük tepeler oluşturduğu ifade edilmişti.

SEYHAN HIZLI DAVRANDI

Aynı yerde bulunan dere yatağının da dolması riskinin taşıdığı bu yasadışı uygulama aylardır sürdüğü için mahalle sakinleri de şikayetlerini dile getirmiş ve bu çirkin görüntüye son verilmesi istenmişti. Şikayetlerin üzerinden iki gün geçtikten sonra Seyhan Belediyesi harekete geçti. Seyhan Belediyesi ekipleri molozların üzellikle yol üzerindeki bölümünü temizledi.

KARALAR’A TEŞEKKÜR

Seyhan Belediyesi’ne teşekkür eden Bahçeşehir Mahallesi sakinleri, temizlik çalışmalarının sürmesini istiyor. Çünkü aylardır kimsenin dur dememesi nedeniyle alanda binlerce ton moloz bulunuyor. Vatandaşlar alanın temizlenmesiyle işin bitmediğini, bundan sonra yasadığı şekilde mahalle ortasına moloz dökümü yapılmasının da önüne geçilmesini istiyor.

Bu haber toplam 315 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber