Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Çetin: Sadece Adana değil Türkiye bizi takip ediyor
11 Aralık 2017 / 19:37
Çetin: Sadece Adana değil Türkiye bizi takip ediyor
ADANA'nın Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 'sabah 06.00 halk toplantıları' ile haftada en az 2 gün mahallelerde buluşuyor.

Mesai saatleri ve işleri nedeniyle belediyeye gelemeyen, taleplerini iletemeyen vatandaşlarla buluşmak için, sabah saat 06.00'da halk toplantıları yapan Çetin'in buluşmalarına halk yoğun ilgi göstererek soluğu muhtarlıkta alıyor. Belediye ekibiyle birlikte Çukurova ilçesindeki tüm mahallelerde ilk buluşmalarını tamamlayan Başkan Çetin, mahallelerde 2.turuna başladı.
Halka çok erken saatte olmasına rağmen gösterilen yoğun katılım için teşekkür eden Başkan Soner Çetin, "Haftanın 2 veya 3 günü 2 veya 3 mahallede sabah toplantılarını aksatmadan yapmaya devam ediyoruz. Önceleri inanmadılar. Belediye Başkanı sabah 06.00'da gelmez dediler.  Ama artık Adana halkı buna alıştı. Sadece Adana'da değil Türkiye'nin her yerinden takip ediliyoruz. Bunu bana gelen e-postalardan, mesajlardan, telefonlardan, katıldığım şehir dışı programlardan anlıyorum. Periyodik olarak yapılan toplantılarda 1,5 ayda bir sıra geleceğini daha önceden belirtmiştim. 1.5 ay önce Toros ve Güzelyalı Mahallesi'ndeydik. İşte 1,5 ay geçmeden yine yanınızda sizlerle birlikteyiz. Takvime bakın, kaydedin. 1.5 ay sonra yine burada olacağız"dedi.
Görev süresi bitmeden söz verdiği bütün vaatleri gerçekleştireceklerinin altını çizen Çetin,  "Çok yakın zamanda Bülent Ecevit Sanat Parkı'nın, Atatürk Kadın Yaşam Köyü'nün, Huzurevleri Kapalı Semt Pazarı'nın, Kadın Sohbet ve Dayanışma Evlerinin, Emekli Dinlenme Evlerinin, Semt Kreşleri için toplu bir açılış ve temel atma töreni yapacağız. Size söz vermiş olduğum Atatürk Öğrenci Yurdu'nun temelini atacağız. Adana'ya yapacağımız en büyük yatırım olacak Atatürk Kongre Merkezi'nin temelini atacağız. 100. Yılda Modern Pazarın temeli ve Çanakkale Şehitleri Parkı'nın temelini atacağız" diye konuştu.

Bu haber toplam 745 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber