Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Çatışma bitti: Saldırgan öldürüldü!
15 Haziran 2016 / 18:41
Çatışma bitti: Saldırgan öldürüldü!
İstanbul Arnavutköy’de emniyet güçlerinin düzenlediği bir operasyonda polislere ateş açıldı.

İstanbul Arnavutköy'de hareketli dakikalar yaşanıyor. Mobil polis ekipleriyle gasp çetesi mensubu olduğu belirtilen şüpheliler arasında çatışma çıktı. NTV muhabirinin aktardığı bilgiye göre, Ömerli Mahallesi'ndeki çatışmada bir emniyet müdürü ile bir polis yaralandı. Çatışma sonrası bölgeye destek ekipler ile özel harekat ekipleri sevk edildi. Çatışma sürerken bölge güvenlik çemberine alındı.

ZIRHLI ARAÇLAR DUVARLARI YIKTI

Saat 14.12 itibari ile özel harekat ekipleri gecekonduya girdi. Özel harekatçıların içeri girmesiyle silah sesleri yoğunlaştı. Bölgeye gelen zırhlı araçlar da binaya arkadan çarparak duvarları yıktılar.

POLİSE ATEŞ AÇILDI

Arnavutköy Belediyesi R. Muhtar Ahmet Ensar Parkı yakınlarında denetim yapan polis ekipleri, arandığı belirlenen bir kişiyi gözaltına almak istedi. Polise direnen şüphelinin yer aldığı gruptan ateş açılması üzerine iki polis memuru yaralandı.

1 POLİS ŞEHİT OLDU

Yaralı polisi bir süre alıkoyan şüphelilerle ekipler arasında çatışma çıktı. Çatışmada Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü de ayağından yaralandı. Yaralılar, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan polis memuru şehit oldu.

BARAKADAN DUMAN YÜKSELDİ

Çatışma üzerine bölgeye Özel Harekat ekipleri ve müzakere timleri gönderildi. Olay yerinde 2 saldırgan olduğu belirtildi. Polis ekipler çatışmanın yaşandığı gecekondunun çevresini kuşattı. Zaman zaman silah sesleri geldi.

SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ

Çembere alınan saldırgan özel harekat polisleri tarafından etkisiz hale getirildi.

Bu haber toplam 1,010 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Türkiye  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber