Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Çatıdaki Odadan Gelen Çığlık Sesleri Polisi Alarma Geçirdi
12 Şubat 2018 / 11:07
Çatıdaki Odadan Gelen Çığlık Sesleri Polisi Alarma Geçirdi
Adana\'da, çatıdaki derme çatma odada erkek arkadaşıyla kavga ettiği belirlenen kız ailesine teslim edildi, sevgilisi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü

Alınan bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bağlı Gazipaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 19 yaşındaki S. isimli genç kız, sevgilisi M.'nin evine gidip çatı katında oturmaya başladı. Çift biraz vakit geçirdikten sonra henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Bunun üzerine S. ağlayıp, sevgilisine bağırmaya başladı. Çevrede oturan vatandaşlarda 'Kadın'a şiddet' olayı var deyip polis ekiplerine durumu bildirdi.
Olay yerine gelen polis ekipleri ise evin çatısına çıkıp çift ile görüştü. Bu sırada çatı katındaki derme çatma odaya giren ve yerde bulunan yatak ile kullanılmaz haldeki koltuğu gören polis, ağlayan genç kıza, 'Seni burada zorla mı tutuyorlar' diye sordu. Genç kız ise, "Öyle bir şey yok. Sadece sevgiliyiz. Tartıştık" cevabını verdi.
Bu sırada M.'nin ablası çatıya çıkıp kardeşine hakaret edip, "O kız buraya gelmesin diyorum hep, yine de getiriyorsun" diye tepki gösterdi.
Polis, daha sonra genç kızı ailesine teslim etmek, M.'yi de ifadesini almak üzere karakola götürdü.

Bu haber toplam 853 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber