Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Cansu Kaya'nın katil zanlıları ifade verdi
19 Haziran 2015 / 09:55
Cansu Kaya'nın katil zanlıları ifade verdi
Muğla'da kanalda ölü bulunan 18 yaşındaki Cansu Kaya'nın soruşturmasında gözaltına alınan iki arkadaşı o geceyi anlattı.

Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde, 18 yaşındakiCansu Kaya’nın kanalda ölü bulunmasının ardından başlatılan soruşturmada, Kaya'nın iki arkadaşı gözaltına alındı. Şüphelilerin olay günü Kaya ile geç saatlerde göle girdikleri iddia edildi.

İKİ ARKADAŞI GÖZALTINA ALINDI

Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde, kanalda cesedi bulunan Cansu Kaya’nın katil zanlısı olarak gözaltına alınan ve sorgusu süren N.D. (24) ve M.P.C. (17) yarın adliyeye sevk edilecek.

"CANSU SUYA ATLADI VE BİR DAHA ÇIKMADI"

Cansu Kaya’nın cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan zanlılardan N.D.’nin (24)  jandarmaya verdiği ilk ifadede, "M.P.C., suya atladı, arkasından da Cansu suya atladı. Cansu sudan çıkmayınca olay yerinden kaçtık. Cansu’ya ait elbise ve çantasını farklı bir noktaya götürerek yaktık" dediği, M.P.C.’nin (17) de bunu doğruladığı öğrenildi.

OTOPSİ RAPORU

Cansu Kaya, 16 Haziran'da Dalyan Kanalı'nda ölü bulunmuştu. Cesedin üzerinde sadece iç çamaşırı olduğu belirtilmişti. Otopsisinde cinsel organında zorlama tespit edilen Cansu Kaya'nın, boğulduktan sonra suya atıldığı açıklanmıştı.

ABLASINA ÇOK YORGUN OLDUĞUNU VE YATACAĞINI SÖYLEMİŞ

Genç kızın ablası Burcu Kaya dün yaptığı açıklamada, "Benim kardeşim hayatı deli dolu yaşardı. Ama benden ve özellikle amcamdan hiçbir şey saklamazdı. Bir yere gidilecekse beraber giderdik arkadaşlarının genelini tanırdım. Benim çalıştığım iş yerine gelirlerdi. Son dönemde iki arkadaşı daha olmuş onları çok fazla tanımıyorum. Ama kardeşim kesinlikle iş çıkışı kalmış olduğu pansiyona giderdi. Pansiyon sahibi de yakın tanıdığımızdı. O gece yani pazar günü gece saat 23.00 ila 23.30 arası görüştük. ’Abla çok yorgunum yatacağım’ dedi. Ondan sonra da dediğim gibi hiçbir haberalamadık" demişti.

Kaynak : DHA

Bu haber toplam 363 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber