Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Can Bonomo konser için Adana'ya geliyor
22 Nisan 2014 / 08:17
Can Bonomo konser için Adana'ya geliyor
Başkan Soner Çetin, “Binlerce kişiyle birlikte fener alayı düzenleyeceğiz, dünyayı çocuklara vereceğiz” dedi.

Çukurova Belediyesi, Can Bonomo konseri ve fener alayının da yer alacağı etkinliklerle 23 Nisan coşkusu yaşatacak.

ÇETİN: DÜNYAYI VERELİM ÇOCUKLARA

“23 Nisan’ı çocuklarla birlikte bir şölen havasında Tüm Çukurovalılarla birlikte yaşayacağız”  diyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin şöyle konuştu:  “23 Nisan sadece bir çocuk bayramı değil, Türkiye Cumhuriyeti'nin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. 23 Nisan 1920, hepimiz için büyük bir gurur günüdür.  Bizler biliyoruz ki; barış, dostluk ve kardeşlik duygularının bilincinde ufku geniş, büyük düşünen bir kuşak yetişiyor. 23 Nisan günü, Çukurova farkını bir kez daha ortaya koyacak. Atamızın mirasını o gün ilçemizde en güzel şekilde yaşatacağız. Ve diyeceğiz ki; hiç değilse bir günlüğüne allı pullu bir balon gibi oynasınlar, dünyayı çocuklara verelim.”
 
ÇUKUROVA 23 NİSAN’DA EĞLENCEYE DOYACAK

 

23 Nisan 2014 Çarşamba günü saat 14.00’te Kenan Evren kapalı semt pazarında yapılacak kutlamalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in açılış konuşması ile başlayacak.  
Çukurova Belediyesi Kültür Müdürlüğü kursiyerlerinin gerçekleştireceği birbirinden renkli gösterilerinin ve bir dizi etkinliğin yer aldığı program, Turgut Özal Bulvarı’ndan başlayacak kortej yürüyüşüyle devam edecek. Saat 19.00’da Turgut Özal Bulvarı’nda toplanacak kortej, saat 20.00’de ellerinde meşalelerle birlikte Kenan Evren Kapalı Semt Pazarı’na doğru yürüyüşe geçecek. 23 Nisan şöleni, saat 20.30’da Kenan Evren Kapalı Semt Pazarı’ndaki Can Bonomo konseri ile devam edecek.

 

Bu haber toplam 556 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber