Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Büyükşehir'den Ücretsiz Futbol Okulu
20 Mayıs 2015 / 12:41
Büyükşehir'den Ücretsiz Futbol Okulu
Adana Büyükşehir Belediyesi'nin 10 ilçede kurduğu futbol okullarına katılacak çocuk ve gençlerden ücret alınmayacağı duyuruldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin 10 ilçede kurduğu futbol okullarına katılacak çocuk ve gençlerden ücret alınmayacağı duyuruldu. 

Büyükşehir Belediyesi Futbol Okulu için kayıtlar 20 Haziran tarihinde başlıyor. Okullar, 29 Haziran’da faaliyete geçecek. Adana Büyükşehir Belediyesi Futbol Okulları Koordinatörü Tekin İncebaldır, futbol okullarının ücretsiz olduğunu bildirdi. Geçtiğimiz yıl hayata geçirilen ve yoğun talep gören futbol okullarının ikincisi için kayıtların 20 Haziran’da başlayacağını aktaran İncebaldır, bu yıl ilçelere de yayılacak olmasının sevincini yaşadıklarını belirtti. Tekin İncebaldır, gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan uzaktutma, yetenekleri keşfetme, kent sporu ve Türk futboluna katkı koymayı amaçladıklarını kaydetti. 
Çukurova, YüreğirSeyhanSarıçamKozanPozantıKaraisalıCeyhanFeke ve Yumurtalık’ta, 7-15 yaş arasındaki çocuk ve gençler bu yaz futbol okullarından yararlanabilecek.
Sayıları bini aşkın çocuk ve gencin yaz boyunca, işinin ehli antrenörler nezaretinde spor yapacağı okullarda, ayrıca çocuk ve gençleri, özgüvenlerini artırabilecekleri, arkadaşlık kurabilecekleri bir yaz okulu bekliyor.
Sağlık raporu, nüfus cüzdanı fotokopisi ve veli izin belgesi ile okula kayıt yaptırılabilecek.

Bu haber toplam 470 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber