Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Büyükşehir Basketbol Turnuvası
20 Eylül 2016 / 15:23
Büyükşehir Basketbol Turnuvası
Adana Büyükşehir Belediyesi Basketbol Turnuvası’nda ilk maçlar yapıldı...
Adana Büyükşehir Belediyesi Basketbol Turnuvası
MBK Doğuş Hastanesi: 71 - Adana ASKİ: 72
Adana Büyükşehir Belediyesi Basketbol Turnuvası’nda Adana ASKİ, MBK Doğuş Hastanesi’ni 72-71 yendi.

Menderes Spor Salonu’nda oynanan turnuvanın ilk maçında Bilyoner.com Kadınlar Baskerbol Ligi ekiplerinden Adana ASKİ ile MBK Doğuş Hastanesi karşı karşıya geldi. İlk periyodu 27-12 önde kapatan Adana ASKİ, ikinci çeyrekte de üstünlüğünü koruyarak soyunma odasına 45-31 önde gitti. 

Maçın 3. çeyreğinde iyi oyununu koruyan Adana ASKİ, son periyoda da 60-47 üstün girdi. Son çeyrekte Adana ASKİ oyundan düşerken, Mersin temsilcisi farkı 1 sayıya indirdi. Mersin temsilcisi son saniyelerde yakaladığı atakları değerlendiremeyince Adana ASKİ karşılaşmadan 72-71 galip ayrıldı.

Adana ASKİ’den Kübra Erat, 20 sayı ile karşılaşmanın en skorer oyuncusu oldu. Erat’ı 19 sayı ile MBK Doğuş Hastanesi’nden Olesia Malashenko takip etti.
 
 
Tosyalı Toyo Osmaniye: 59 - Girne Üniversitesi: 69
Adana Büyükşehir Belediyesi Basketbol Turnuvası’nda, Girne Üniversitesi, Tosyalı Toyo Osmaniye’yi 69-59 yendi. 

Menderes Spor Salonu’nda oynanan turnuvanın ikinci maçında Bilyoner.com Kadınlar Baskerbol Ligi ekiplerinden Girne Üniversitesi ile Tosyalı Toyo Osmaniye karşı karşıya geldi. Karşılıklı top kayıplarının yaşandığı ilk periyodu Girne Üniversitesi 6-19 önde kapattı. 

İkinci periyotta üstünlüğünü koruyan Girne Üniversitesi, soyunma odasına 24-40 üstün gitti. Maçın 3. çeyreğinde de üstünlüğünü koruyan Girne Üniversitesi, son periyoda 14 sayı fark (55-41) ile girdi. Girne Üniversitesi, son çeyrekte maçı bırakmayarak karşılaşmadan 69-59 galip ayrıldı.

 

Bu haber toplam 1,012 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber