Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Buyrun şenlik var
30 Mayıs 2014 / 17:12
Buyrun şenlik var
Adana Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenledikleri Liselerarası Tiyatro Şenliği sürüyor.

Büyük Önder Atatürk’ün 100. doğum yılı dolayısıyla 1981 yılında başlatılan ve her yıl geleneksel olarak devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenledikleri Liselerarası Tiyatro Şenliği sürüyor.
Bu yıl 29.’su gerçekleştirilen Liselerarası Tiyatro Şenliği 21 Mayıs Çarşamba günü Piri Reis Anadolu Lisesinin ‘ Ah Şu Gençler’ adlı oyunuyla başlamıştı. Şenlik 9 Haziran Salı günü saat 11.00’de Borsa Anadolu Lisesinin Şiir dinletisi ile sona erecek.
Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerinden toplam 19 okulun katıldığı Liselerarası Tiyatro Şenliğine izleyiciler de büyük ilgi gösteriyor.
Her yıl büyük ilgi gören ve düzenli olarak gerçekleşen Liselerarası Tiyatro Şenliği’nin, gençlerimizin Tiyatro Sanatını yakından tanımalarında, ortak çalışma anlayışı geliştirmelerinde, araştıran, okuyan, düşünen bir birey haline gelmelerinde oldukça etkili olduğu ve gelecek kuşaklara örnek davranışlarıyla kendilerini ifade edebilen, birbirilerini anlayan, birlik ve beraberlik duygusu taşıyan temiz bir toplum bırakma konusunda yardımcı olduğu bildirildi. 

Bu haber toplam 382 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber