Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Bulvarda Sedye ile Hasta Nakli
22 Eylül 2015 / 09:09
Bulvarda Sedye ile Hasta Nakli
dana'da felçli hastanın aralarında 300 metre mesafe olan bir hastaneden diğerine taşınırken sedye ile bulvardan karşıya geçirilmesi, görenlerin tepkisine neden oldu.

Adana Devlet Hastanesi'nden hasta sedyesiyle çıkartılan Zeynep Sonkur, eşi 70 yaşındaki Mehmet Sonkur ve torunu 12 yaşındaki Ozan Sonkur tarafından karşı taraftaki ÇukurovaAşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hacı Ömer Sabancı Caddesi'nden karşıya sedye ile geçirilen Zeynep Sonkur'u görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Yoğun trafikte refüjden ve araçların arasından sedye ile geçirilen felçli kadın, bu şekilde birbirine 300 metre uzaklıktaki diğer hastanenin bahçesine taşındı. Sonkur, vatandaşların ve güvenlik görevlilerinin de yardımıyla güçlükle sedyeden alınıp park halindeki otomobile nakledilip, evlerine götürüldü.

'AMBULANS VERİLMEDİ' İDDİASI

Eşinin yüksük tansiyon nedeniyle felçlik geçirdiğini belirten Mehmet Sonkur, "Eşimi hastane kontrole getirdim. Ambulans istedik onlar da doktor izin verirse getiririz dediler. Bizde önemsemedik. Ne yapalım zorla götürtecek halimiz yok ya. Biz de görevlilerden izin aldık, sedyeyle arabamıza getirdik" diye konuştu.

Sonkur, evde bakım hizmeti için müracaat ettiğini ancak kabul edilmediği için hastaneye gidiş gelişlerinde ambulans verilmediğini de ileri sürdü.

Bu haber toplam 607 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber