Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Bulaşığı Makinede Yıkamak İsteyen Eşini Darp Etti
23 Kasım 2016 / 09:02
Bulaşığı Makinede Yıkamak İsteyen Eşini Darp Etti
Adana'da eşini "Bulaşıkları elinde yıkayacaksın" diyerek, hastanelik ettiği iddiasıyla sevk edildiği adliyede serbest bırakılan zanlı, yeniden gözaltına alınarak, tutuklandı.

Adana'nın Merkez Seyhan ilçesi Akkapı Mahallesi'nde, bulaşıkları makinede yıkamak isteyen Özbek asıllı eşi Shakhnazahon L'yi darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan ve sonrasında Adana Cumhuriyet BaşsavcılığıAile İçi Şiddet Suçları Soruşturma Bürosu'nun dosyayı yeniden ele almasıyla, gözaltına alınan Nusret L. (51), çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

"HAYATİ TEHLİKESİ YOKTUR" RAPORU

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı açıklamada, Adana Devlet Hastanesi'ne götürülen mağdur kadına doktor tarafından "Hayati tehlikesi yoktur, lezyonlar basit tıbbi müdahale ile giderilebilir" şeklinde rapor verildiği, Adli Tıp Birimi'nde ise kulak-burun-boğaz servisine sevk edilerek, tedavi edilmesi yönünde görüş bildirildiği, gözaltına alınan şüpheli kocanın bu raporla sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldığını açıklamıştı.

 

YENİDEN İNCELENDİ

Dosyanın yeniden ele alındığı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Savcılıkça yapılan incelemede, Adana Devlet Hastanesi ile Adli Tıp Biriminden alınan iki rapor arasındaki çelişkilerin giderilmesi için, detaylı muayene yapılarak, tekrar rapor alınması sağlandı. Alınan 3. raporda, Özbek kadının vücudunda kırıklar bulunduğu, yaralarının da basit tıbbi müdahale ile giderilemeyecek şekilde olduğu saptandı. Mağdur ile şüpheli koca arasında daha önce yaşanan olayların tanığı olan çok sayıda kişinin de ifadesine başvuruldu.

TEKRAR YAKALANDI

Ayrıca 5 ay önce, şüpheli koca Nusret L'nin darp etmesi sonucu, düşük yaptığı belirtilen Shakhnazahon L. ile ilgili Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'ndeki raporlar da dosyaya eklendi. Kadının can güvenliğinin sağlanması için Adana Valiliğine yazı yazılarak, yakın koruma verilmesi talep edildi. Alınan adli tıp uzmanı raporu ve yeni delillerin elde edilmesi sonucu, savcılığın talimatıyla serbest bırakılan şüpheli koca Nusret L. tekrar gözaltına alındı."

Bu haber toplam 990 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber