Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
BTÜ-İŞKUR ortaklığında eğitim fırsatı
09 Nisan 2015 / 17:50
BTÜ-İŞKUR ortaklığında eğitim fırsatı
Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, İŞKUR tarafından yapılan ve 600 kişiye yönelik girişimcilik eğitimi ihalesini aldı.
İŞKUR Adana İl Müdürü Haşim Meydan ve İl Müdür Yardımcısı Nursel Akbulut, Adana BTÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy’u makamında ziyaret ederek verilecek eğitimler ile ilgili ön görüşme gerçekleştirdiler. İstihdamın sağlıklı olabilmesi için eğitimin şart olduğunu belirten İŞKUR Adana İl Müdürü Haşim Meydan, Adana BTÜ gibi genç ve dinamik bir üniversitenin bu eğitimleri en iyi şekilde verdiğini belirtti. Meydan, “Adana BTÜ ile sürekli ortak çalışmalarımız oluyor. Üniversitemizin dinamizmi ve isteği bizleri de teşvik ediyor. Adana BTÜ, verdiği eğitimlerle kurumumuza sürekli yetişmiş eleman sağlıyor. Üniversitemiz ile sürekli çalışmaya devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

"NİTELİKLİ ARA ELEMAN YETİŞTİRİYORUZ"

Adana BTÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy, İŞKUR ile yapılan ortak çalışmalarda önemli programlara ve iş garantili eğitimlere imza attıklarını belirtti. Prof. Dr. Ersoy, “Üniversite olarak eğitim-öğretim, araştırma-geliştirmenin yanında İŞKUR ile ortak çalışarak Adanamızın işsizlik sorunun çözümüne katlı sağlıyoruz. Bireyleri sosyal açıdan topluma kazandırmakla birlikte sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli ara elemanı da yetiştiriyoruz. İŞKUR ile sağlıklı bir işbirliğimiz var. 600 kişiye yönelik yeni eğitim ihalesiyle bu işbirliği bir adım ileriye taşındı. Bu eğitimler de Mayıs ayı içerisinde başlayacak. Adanamıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 710 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Eğitim  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber