Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
BTÜ ile Yüreğir Belediyesi işbirliği
12 Mayıs 2015 / 12:04
BTÜ ile Yüreğir Belediyesi işbirliği
Yüreğir Belediyesi ile Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Belediye Meclis Salonu’nda yapılan imza törenine Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ile Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Adem Ersoy, BTÜ Akademi ve İdari personeli, Yüreğir Belediye çalışanları katıldı.
Törende konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nin Yüreğir Belediyesi'ne her alanda destek olacağını belirterek, “Üniversitemizin kurulmasında ve bu günlere gelmesinde hocamızın çok büyük emekleri vardır. Yüreğir Belediyesi ile Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kardeş kurumdur. Rektörümüz bu güne kadar hep bizim yanımızda oldu biz de hocamızın yanındayız. Üniversitemizden alacağımız bu destekle daha iyi hizmeti nasıl yaparız bunun çalışmasını yapacağız. Üniversitemizin bilgi birikim ve tecrübesini yanımıza alarak vatandaşlarımızla nasıl daha iyi bir iletişimde oluruz, hizmet kalitemizi artırırız bunun çalışmasını yapacağız” diye konuştu..

"BÖYLE BİR İŞBİRLİĞİ YAPMAKTAN MUTLUYUZ"
Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy ise Yüreğir Belediyesi ile böyle bir işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek “Üniversitenin hedefleri doğrultusunda amaçlarından biri de kaliteli öğretim kadrosu ve imkanları ile bölgenin gelişimine katkı sağlamaktır. Bu kapsamda Üniversite ile Belediye karşılıklı olarak imkanlarını birbirine sunarken hem bölgenin hem de üniversitenin kazançlar elde etmesi sağlanması düşünülmektedir” şeklinde konuştu.
İmzalanan protokolle üniversite bünyesinde bulunan turizm, kamu yöneticiliği, özel sektör işletmeciliği, yabancı dil ve mühendislik alanları gibi birçok alanda, bölgeye eğitim ve danışmanlık hizmetleri verileceğini belirten Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy, “Belediyemizin dinamikleri ile bizim potansiyelimizi birleştirip Adana'ya önemli katkılar sunacağımıza yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 396 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber