Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  18 Punto16 Punto14 Punto12 Punto
Hüzeyfe FINDIK
Hüzeyfe FINDIK
Biz Sizi Tanıyoruz
Ben bir İmam Hatip Lisesi mezunuyum. Eğitimini aldığım  okulumun mezunlar derneğinin  dokuz yıl  başkanlığını onurla yaptım. Her mezunlar buluşmasında ülkemizin farklı yerlerinde ve farklı kurumlarında çalışan insanların,  memleket sevdasıyla dolu başarı hikayelerini gururla dinledik.
 
 
Mezunlarımızdan biri, uzun yıllar bir cezaevinde yönetici olduğunu ve o tarihe kadar beş bin insanın oraya girip çıktığını ve içlerinden tek bir imam Hatip'linin olmadığını söylemişti.
 
 
Araştırılsın ülkemizde oluşturulan kaos zamanlarını, arsızlığı, hırsızlığı, darbeleri ve ihanetleri, vurguncuları, soyguncuları görülecektir ki, İmam Hatip camiasından  nadiren  insan çıkacaktır.
 
 
Biz tanıyoruz  sizi. Susmak zorunda kalanlarınızı da, talimatla konuşanlarınızıda. İnsanlar ve kurumlar üzerinden niçin ve nasıl bir algı oluşturmaya ve neyin mücadesini yaptığınızıda.
Siz varsanız biz de buradayız. Ülkemizde ne adına ve ne kadar tahribat yapmaya çalışsanızda biz sağduyuyla ve adam gibi bunun karşısında durmaya devam edeceğiz.
Biz biliyoruz ki, sizler aklınızı örten kin ve nefretinizle asla iflah olmassınız.
Bu yazı toplam 88522 defa okunmuştur.  
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yazarın Diğer yazıları
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber