Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Bir ilginç hırsızlık olayı!
21 Nisan 2014 / 14:55
Bir ilginç hırsızlık olayı!
Adana'da bir şahsın bakkaldaki gazetelerin hafta sonu eklerini çalması güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, gece yarısı gelen atık kağıt toplayıcısı, bakkalın önüne el arabasını koyarak çevreden kağıt toplamaya başladı.

 
Bir süre kağıt toplayan zanlı, daha sonra arabasını yanına gelerek arabasının torbasında yer açtıktan sonra bakkalın ön tarafına geldi. Burada bekleyen zanlı, daha sonra iki balya hafta sonu ekini arabasının önüne getirip sırasıyla içine koydu. Daha sonra da yan tarafta bulunan karton atıklarını onlarını üzerine koyup daha sonra bakkalın önünden ayrıldı. Bu anlar saniye saniye bakkalın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Bakkal İsrafil Kızılkaya (48) işyerine geldiğinde gazetelerin haftasonu eklerinin olmadığını gördü. Kızılkaya gazeteleri dizdi ancak gelen müşteriler, gazetelerin eklerini sorunca hırsızın çaldığını söylemek zorunda kaldı. Bunu duyan müşteriler şaşkına döndü.
Kızılkaya daha öncede 3 kez böyle eklerin çalındığını belirterek, "Bir kez de bütün gazeteleri almışlardı. Bu iki balya ekin para olarak değeri kağıt olarak sattığı zaman 1 lira bile değil. Hırsızlar bu kadar düştü mü? Sadece benim eklerim değil diğer bakkal arkadaşların ekleri de sürekli çalınıyor" dedi. 
Bu haber toplam 610 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber