Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
bir daha uyanamadı
03 Ağustos 2016 / 22:44
bir daha uyanamadı
Uyuşturucu alıp uykuya dalan genç bir daha uyanamadı

Kozan’da uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen bir genç, aldığı son uyuşturucunun etkisiyle girdiği komadan kurtulamayarak hayatını kaybetti.

Olay bugün öğle saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Çetin Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre annesi ile birlikte yaşayan Uğur Aşan, annesinin evde olmadığı bir saatte M.A. isimli arkadaşını çağırarak birlikte uyuşturucu aldılar. Uyuşturucunun etkisiyle uykuya dalan M.A. sabah uyandığında Uğur Aşan’ı uyandırmak istedi. Aşan’ın nefes almadığını farkeden M.A. telefonla 112 ekiplerinden yardım istedi. Sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk incelemede Aşan´ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı ilk incelemenin ardından, Aşan’ın cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Eşini yıllar önce kaybeden anne Fatma Aşan´ın çocuklarını uyuşturucu batağından kurtarmak için bir ay önce Adana’dan Kozan’a taşındığı diğer oğlunun ise bir süredir uyuşturucu madde kullanmadan cezaevinde yattığı öğrenildi. Polis olay ile ilgili çalışma başlattı.
 
Bu haber toplam 952 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber