Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Bir anlık gafletleri 69 bin TL'ye patladı
22 Nisan 2014 / 23:30
Bir anlık gafletleri 69 bin TL'ye patladı
Baba ve oğlun park ettiği otomobildeki 69 bin lirayı alıp kaçan 3 kişi, kayıplara karıştı

Adana'da bankadan para çekip oto alım satım merkezine gelen baba ve oğlun park ettiği otomobildeki 69 bin lirayı alıp kaçan 3 kişi, kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesinde meydana geldi. Baba Ali (58) ile oğlu Serdal Çarpışan (24) D-400 karayolu üzerinde bulunan bir bankanın şubesinden geçtiğimiz günlerde satın aldıkları evin borcunu ödemek için 69 bin lira para çekti.

Parayı vermeden önce baba-oğul kullandıkları otomobilin bir üst modelini almak için bir araba oto alım satım merkezine gitti. Baba ve oğul burada otomobili park edip özel güvenlik görevlisi olduğu için aracın kapılarını kilitlemeden ofise çıktı.
Otomobil için görüşme yaptıkları sırada ayağı aksayan bir kişi otomobilin kapısını açıp içindeki parayı alarak başka bir otomobile binip uzaklaştı. Ali Çarpışan, araçlarındaki paranın çalındığını gördü ancak o aşağıya ininceye kadar zanlılar kayboldu.

Çarpışan, hemen durumu polise haber verdi. Polis zanlıların gidebileceği güzergahlar üzerinde çalışma başlattı ancak bir sonuç alamadı. Akşam saatlerinde ise zanlıların kaçtığı otomobil terk edilmiş halde bulundu. Polis şimdi her yerde zanlıları arıyor.
Bu haber toplam 356 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber