Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Bilal Uludağ seçim çalışmalarında
26 Şubat 2014 / 11:31
Bilal Uludağ seçim çalışmalarında
Korkunun ecele faydası yok!

30 Mart 2014 günü yapılacak yerel seçimler öncesi seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren MHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Av. Bilal Uludağ, belediye meclis üye aday listelerinin Yüksek Seçim Kuruluna teslim edilmesinden sonra meclis üye adayları ve MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca ile birlikte Sarıçam’ın mahallelerinde ve köylerinde açık hava toplantıları düzenlemeye devam ediyor.

 

“BİZ MEYDANLARDA SENİN YAPTIĞIN GİBİ HAYAL SATMIYORUZ”

 

Hafta sonu Gültepe Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen MHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Av. Bilal Uludağ, burada yaptığı konuşmada, Sarıçam’ın mevcut Belediye Başkanı ve AKP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Av. Bilal Uludağ, her gün meydanlarda MHP hakkında olmadık yalanlarda, olmadık iftiralarda bulunduğunu söylediği Ahmet Zenbilci için, “Sayın Zenbilci; biz senin yaptığın gibi seçim konuşmalarımızda hayal satmıyoruz. Ayakları yere basan projelerimizle yapacaklarımızı söyleyerek Sarıçamlının karşısına çıkıyoruz. ‘İstikrar sürsün, Sarıçam büyüsün’ diye bir nakarat tutturmuş gidiyorsun. Söyler misin: İstikrar nerede, büyüme nerede? Bugün Sarıçamlı, hâlâ yollarının, kaldırımlarının, parklarının olmadığını söylüyor. Bugün Sarıçam’da taksi durağı yok, noter yok. Yani sen, daha belediyeciliğin ilk hizmeti olan yol, kaldırım ve parkları yapmamışsın. Yapmadığın hizmetlerden dolayı Sarıçam’a taksi durağı gelmemiş, noter gelmemiş. Ve şimdi de, ne yüzle Sarıçamlının karşısına çıkıp hâlâ oy istiyorsun? Gittiğin her yerde yalan beyanlarla, iftiralarla MHP’yi karalayarak Sarıçamlının kafasını karıştırmaktan artık vazgeç. Bunu neden yaptığını da çok iyi biliyorum. Çünkü MHP korkusu iliklerine kadar işlemiş. Ama sen ne söylersen söyle, ne yalan üretirsen üret; korkunun ecele faydası yok” dedi.

 

“AHMET ZENBİLCİ GİTTİĞİ HER YERDE FİTNE FESAT SAÇIYOR”

 

MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca ise; yaptığı konuşmada, bu zamana kadar Ahmet Zenbilci hakkında konuşmadığını ama onun gittiği her yerde fitne fesat saçtığı için artık konuşacağını ifade ederek, “MHP ve onun Sarıçam Belediye Başkan Adayının korkusu Ahmet Zenbilci’yi öyle bir hale getirmiş ki, gittiği her yerde, ‘MHP, Sarıçam’da belediyeyi alır ise, beli silahlı kişilerden içeri giremezsiniz’ diyor. Sayın Zenbilci, sana sesleniyorum: 2004 yılında Sofulu Belediyesinin Muhasebe Müdiresi Dilek Atlığ, kim tarafından ve kimin silahından çıkan kurşunla öldürülmüştü; sen önce onun hesabını ver! Bu konuda bize laf söyleyecek en son kişi Sayın Zenbilci’dir. Ve yine aynı şekilde Sayın Zenbilci gittiği her yerde meclis üye aday listelerinin belirlendiği süreç için, ‘İlçe başkanının kafası gözü kırılmış, belediye başkan adayının kolu bacağı kırılmış’ gibi gerçekle alakası olmayan ifadeler kullanıyor. Sayın Zenbilci; MHP’nin ilçe başkanına, belediye başkan adayına el uzatmak kimsenin haddi değildir. Herkes ne konuştuğunu iyi bilecek. Biz burdayız. Bir tarafımızda ne bir yara bere ne de bir kırık çıkık var. Bu da gösteriyor ki; MHP ona öyle bir korku vermiş ki, korkudan ne söylediğini bilmiyor. Ama o ne söylerse söylesin, siz, Sarıçamlı hemşerilerimiz, Ahmet Zenbilci’yi nasıl belediye başkanı yaptı iseniz, aynı şekilde 30 Mart’ta da ‘Güle güle Ahmet’im’ demesini en iyi siz bilirsiniz” diye konuştu. 

Bu haber toplam 837 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber