Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
22 Mart 2014 / 12:17
"Bilal Uludağ çocuklarıyla hasret giderdi"
MUTLULUĞU GÖZLERİNDEN OKUNDU

30 Mart 2014 günü yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını hız kesmeden sürdüren, çalışmalarının yoğunluğundan dolayı çocuklarıyla dahi görüşemeyen MHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Av. Bilal Uludağ’a eşi Nejla Uludağ güzel bir sürpriz yaparak Bilal Uludağ’ı çocuklarıyla buluşturdu.

 

MUTLULUĞU GÖZLERİNDEN OKUNDU

 

Yeşiltepe Mahallesi’nde Eyüp Yılmaz’ın seçim irtibat bürosunun açılışına katılan Av. Bilal Uludağ, burada eşi Nejla Uludağ’ın güzel sürpriziyle karşılaştı. Nejla Uludağ, seçim irtibat bürosunun açılışına çocukları Mustafa Arda ve Elif Su’yu da getirdi. Çocuklarını karşısında görünce büyük bir şaşkınlık yaşayan Av. Bilal Uludağ’ın mutluluğu gözlerinden okundu.

 

“EŞİM VE ÇOCUKLARIM İYİ Kİ VARLAR”

 

MHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Av. Bilal Uludağ, eşine bu güzel sürprizi için teşekkür etti. Av. Bilal Uludağ, “Eşim Nejla Uludağ bana uzun zamandır en güzel sürprizi yaptı. Çocuklarımı kısa da olsa görme imkânım oldu. Zira seçim çalışmalarımın yoğunluğundan dolayı çocuklarımı dahi göremez oldum. Onlar iyi ki varlar. Onların varlığı benim için önemli” dedi.

Bu haber toplam 579 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kadın - Aile  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber