Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Belhanda'dan Fransız gazeteciye tokat gibi cevap!
30 Haziran 2017 / 14:09
Belhanda'dan Fransız gazeteciye tokat gibi cevap!
Galatasaray’ın uzun uğraşlar sonrası kadrosuna kattığı Younes Belhanda, bir dönem ibadet ettiği gerekçesiyle Fransız medyasının gündemindeydi.

O dönem Belhanda, kendisi için çok ibadet ediyor diye Nice’e transferini hata olarak gösteren Fransız gazeteciye, ’Ben Müslümanım terörist değilim” diyerek cevap vermişti.

Kendisiyle röportaj yapan l’Equipe muhabirinin bu tepkilerin Fransa’da yaşanan terör olayları ile ilgili olabileceğini söylemesi üzerine Belhanda, ”Ben Müslümanım, Fransa’da yaşananlarla ne alakası, ne ilgisi olabilir? Neyim yani ben terörist mi?” siteminde bulundu. İbadetlerini yerine getirdiğine de vurgu yapan ünlü futbolcu, bunun Nice’e transferiyle ne ilgisi olabileceğini sordu.

Muhabirin, Faslı futbolcuya daha önce söylediği ‘Müslüman olmasından dolayı başkalarından daha fazla örnek olması gerektiği’ yönündeki sözlerini hatırlatması üzerine ise yıldız futbolcu, ”Tabiki, baksan yaftalanıyoruz. Çok ibadet ettiğimden bahsediyorlar.” diye konuştu. Fransa’da son dönemde yaşanan terör olaylarını hatırlatan futbolcu iyi bir örnek olmak durumunda olduğunu aktardı.

Transferi hata çünkü çok ibadet ediyor!

RMC’nin spor muhabiri Daniel Riolo, o dönem Nice’in Belhanda’yı transfer etmek istemesi üzerine, Bu çok büyük bir hata olur. Çünkü Belhanda bir futbolcudan çok öte. Esrarengiz biri. Çok ibadet ediyor.”ifadelerini kullanmıştı.

Bu haber toplam 751 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber