Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Belediyeyi emanet verdik günü geldiğinde alacağız
11 Temmuz 2014 / 13:12
Belediyeyi emanet verdik günü geldiğinde alacağız
AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, “Kozan Belediyesi’ni bir defaya mahsus emanet verdik, günü gelince o emaneti geri alacağız” dedi.

AK Parti Adana İl Başkanlığı tarafından Kozan'da düzenlenen iftar yemeğinde ilçe teşkilatı ile bir araya gelen Yeni, “Mensubu bulunduğumuz bu partinin seçim çalışması hazırlıklarında ilçemize yapmış olduğumuz ziyaretimizde öncelikle Kozan teşkilatının belediyeyi kaybetmenin üzüntüsünü çok derinden yaşıyor ve hissediyor. Arkadaşlar canınızı sıkmayın. Biz belediyeyi bir defa emanet verdik. O emaneti zamanı geldiğinde Allah’ın izni ile tekrar alacağız. Hatta emin olunuz sadece seçimi almakla kalmayacağız Kozan halkı ak kadroların halkı yönetmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirecekler” diye kaydetti.
10 Ağustos'ta halkın daha önce hiç yapılmamış bir seçime gideceğini belirten Yeni, "Önünüze gelecek olan bu sandıkta halkın oyları ile ortaya çıkacak seçilmiş olan bir Cumhurbaşkanı bu ülkeyi yönetecek. 12 yıldır bu ülkede başarılı hizmetleri halkımız görüyor. Sandıktan çıkacak olan ilk Cumhurbaşkanlığını hak eden kişi Recep Tayyip Erdoğan’dır. O’nun seçilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ne mutludur ki biz Recep Tayyip Erdoğan gibi bir insanın kadrosunda yer alıyoruz. Allah muhafaza çatı adayı denilen Ekmeleddin İhsanoğlu gibi bir teşkilatta olsaydık. En azından yapmış olduğumuz bu çalışmanın kıymetinin idrakı içerisindeyiz” şeklinde ifade etti.
Program sonunda İl Başkanı Fikret Yeni, İlçe Başkanı Veli Gelebek, önceki dönem ilçe başkanı Av. Yusuf Bilgili ve parti teşkilatı iftar programına katılan vatandaşları tek tek selamladılar.

Bu haber toplam 433 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber