Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Belediye başkanına silahlı saldırı!
21 Mayıs 2015 / 09:21
Belediye başkanına silahlı saldırı!
Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, makamında silahlı saldırıya uğradı. Başından vurulan Yıldız'ın durumu ağır...

Bursa'nın merkez Gürsu ilçesinde AK Partili Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, korumasıyla birlikte makamında silahlı saldırıya uğradı. Cüneyt Yıldız’ın makam şoförü Yener Şimşek’in de saldırı esnasında ağır şekilde yaralandığı öğrenildi.

BAŞINDAN VE GÖĞSÜNDEN VURULDU

Durumunun ağır olduğu öğrenilen Başkan Yıldız'ın biri gözünden diğeri ise göğsünden olmak üzere iki ayrı mermiyle yaralandığı öğrenildi. Hastaneye kaldırılan Yıldız'a müdahale sürüyor...

SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİREN ZABITA MEMURU

Saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen belediyede zabıta görevlisi olarak çalışan 1 kişi saldırının ardından kayıplara karıştı. Zabıta memurunun F.B. olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, kanlı saldırının ardından kaçan iki zanlının peşine düştü.

BAKAN VE EMNİYET MÜDÜRÜ HASTANEYE GELDİ

Kanlı saldırının ardından İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, hastaneye giderek polis ekipleri ve doktorlardan Başkan Yıldız'ın durumu hakkında bilgi aldı. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da hastaneye geldi...

DÜN BAKAN'LA AÇILIŞA KATILMIŞTI

Dün Bursa'nın Kestel ilçesinde bir dizi açılış gerçekleştiren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun yanında, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız da vardı.

Dünkü açılıştan bir görüntü;

Bu haber toplam 337 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Türkiye  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber