Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Bekçiler Canlı Bombanın Üzerine Atladı
07 Nisan 2022 / 00:51
Bekçiler Canlı Bombanın Üzerine Atladı
Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Sarıyakup Mahallesi'nde devriye görevi yapan çarşı ve mahalle bekçileri, şüpheli bir kişinin canlı bomba olduğunu fark ettiler.

Seyhan ilçesine bağlı Sarıyakup Mahallesi'nde devriye görevi yapan çarşı ve mahalle bekçileri, Ö.B isimli bir kişinin üzerinde bomba düzeneği olduğunu fark etti. Bunun üzerine bekçiler canlarını hiçe sayıp şüphelinin üzerine atlayarak yakaladı. Bekçiler yakaladıkları Ö.B'ye ters kelepçe takarak etkisiz hale getirdi.

 

VATANDAŞLAR, BÖLGEDEN UZAKLAŞTIRILDI

Bekçilerin telsiz anonsunun ardından bölgeye, terör, bomba imha, özel harekat ve çok sayıda asayiş ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen asayiş ekipleri araç megafonlarından anons yaparak bölgedeki vatandaşları uzaklaştırdı.

 

ÖZEL HAREKAT TİMLERİ DEVREDE

Özel Harekat Timleri ise olası bir saldırıya karşılık çevrede uzun namlulu silahlarıyla yoğun güvenlik önlemi aldı. Bomba imha uzmanları şüpheli Ö.B'in üzerinde bulunan bomba düzeneğini incelediğinde patlayıcı madde olmadığını belirledi. Terör ekiplerince gözaltına alınan Ö.B emniyete götürüldü. Olayla ilgili detaylı şekilde soruşturma devam ediyor.

 

Kaynak: İHA

Kaynak: Sondakika.com

Bu haber toplam 271 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber