Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Bebeği Doğar Doğmaz Öldü Zanneden Aile, Gerçeği Esra Erol'da Öğrendi
07 Kasım 2017 / 09:58
Bebeği Doğar Doğmaz Öldü Zanneden Aile, Gerçeği Esra Erol'da Öğrendi
1985 yılında Adana Meydan Doğum Hastanesinde dünyaya gelen ve kendilerine "öldü" denilen çocuklarının kaçırıldığı haberini alan çift, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

34 yaşındaki Reşit annesini bulabilmek için Esra Erol'un programına başvurdu. İddiaya göre Adana'da dönemin doğumevinde çocuklar Leyla Atay tarafından kaçırılıyordu.

1985 yılı ağustos ayında Adana Meydan Doğum Hastanesinde bir kız çocuğu dünyaya getiren 43 yıllık evli, Mustafa-Bahar Şahinli çiftine hastanede çocuklarının öldükleri söylendi. Daha sonra ise ailenin canı sıkılmasın diye bebeği gömdükleri ifade edildi.

"ÇOCUĞUMUN ÖLDÜĞÜNE HİÇBİR ZAMAN İNANMADIM"

Anne Bahar Şahinli "Çocuk karnımda ölü değildi, oynuyordu hissediyordum. Çocuğumun öldüğüne hiçbir zaman inanmadım. Ama eşim öldüğüne inandı, bu programda yaşananları gördükten sonra emin olduk ki, çocuğum yaşıyor" dedi.

KAYITLARA SAĞ OLARAK GEÇMİŞ

Esra Erol'un program avukatı Özlem Hatice Bakırcı ise kayıtları incelemek için dün Adana'ya gitti. Kayıtlara göre, 1985 yılı 5 ağustos tarihinde Bahar Şahinli kız çocuğu değil erkek çocuğu dünyaya getirmiş ve bu erkek çocuğu kayıtlara sağ olarak geçmiş.

 

GERÇEĞİ ÖĞRENİNCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

Haberi alan Mustafa-Bahar Şahinli çifti, yıllar sonra Esra Erol'da gerçeklerle karşılaştı ve yaşadığı şokun ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

Bu haber toplam 834 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber