Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 BBP İl Başkanı'ndan çok sert açıklama
26 Mart 2014 / 08:29
BBP İl Başkanı'ndan çok sert açıklama
BBP İl Başkanı Şahin, bazı BBP adaylarının seçim haftasında MHP saflarına geçmelerini çok sert bir dille eleştirdi.

BBP Parti Adana İl Başkanı Ahmet Şahin ,MHP Saflarına geçen Bazı BBP Adaylarını çok sert bir dille eleştirerek, seçim arifesinde yapılan bu dönekliği Rahmetli şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’na yapılan büyük bir ihanet olarak nitelendirdi.


BBP’den istifa ederek MHP Saflarına  geçen  Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Şahin’in BBP’ye hiçbir faydası olmadığını ileri süren Şahin, Parti olarak  15 ilçede seçime gireceklerini belirtti.

Parti’den istifa eden kişilerin MHP’ye geçerek ceplerini doldurduğunu ileri süren Şahin, kirli ilişkiler içerisinde olan ve Parti’den istifa edip  MHP’ye katılan BBP Seyhan Belediye Başkan Adayı Gani Gökmen’, Pozantı Belediye Başkan Adayı Tuncer İncirci, Yüreğir Belediye Başkanı Veli Güzel, Yüreğir Belediyesi eski Başkan Adayı Ali Güzel, Kadın Kolları Başkanı Nafia Kartal, Alperen Ocakları Başkanı Aydoğan Aydoğan, Gençlik Kolları Başkanı Emrah Sarı ve Çukurova eski İlçe Başkanı Murat Aktaş’ın  dışında kimsenin istifa etmediğini 30 Mart Seçimlerinde de  iddialı olduklarını söyledi.

Şahin, BBP'nin 30 mart yerel seçimleri için başka bir siyasi partiye destek vereceği yönünde iddialar ortaya  atıldığını ifade ederek, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

BBP'nin girdiği seçim yarışında beklenenden fazla ilgi gördüğünü kaydeden Şahin, Yıllardır iki siyasi partiye hapsedilmiş Adana kaderinin bu yerel seçimlerde BBP'nin aktif çalışmaları neticesinde değişeceğini kaydeden Şahin, BBP'nin seçimlerde başka bir siyasi partiye destek vereceği iddialarını çok sert bir dile yalanladı.

Şahin şunları kaydetti:
"Bazı odakların maalesef kamuoyunda, bilinçli ve kasıtlı bir şekilde söylentiler halinde yaygınlaştırmaya çalıştığı, Büyük Birlik Partisi, A veya B  siyasi partisini destekliyor veya destekleyecek söylentileri, seçmenlerimizin ev, iş veya cep telefonlarından aranarak veya mesaj bırakılmak suretiyle, Büyük Birlik Partisi’nin seçimlerden çekildiği gibi asılsız ve kirli propagandaların yapılması, partimizin sokaklarda ve caddelerde asılı olan pankart ve bayraklarımızın, sökülmesi yırtılması ve partimize karşı olan hazımsızlığı şiddetle kınıyor ve bu ahlak dışı eylem sahiplerini ahlaklı siyaset yapmaya davet ediyorum. Bu söylentiler ve eylemler kirli, asılsız, karalama ve yıpratma içerikli olup, Büyük Birlik Partisini siyasi arenadan uzaklaştırmaya çalışma girişimleridir.

 Bu eylem ve girişimlerin amacı, görsel unsurlar ve psikolojik baskı oluşturarak seçmenin ilgisini ve dikkatini kendi istedikleri yöne çekerek, seçmenin özgür iradesine tecavüz etmektir. Adanalı halkımızın bu kirli oyunlara ehemmiyet vermeyeceğine ve bu zorba zihniyete 30 Mart günü, sandıkta gerekli cevabı vereceğine inancımız sonsuzdur. "dedi 
Bu haber toplam 443 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber