Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Bayramda sigara cinayeti!
06 Temmuz 2016 / 22:52
Bayramda sigara cinayeti!
Adana'da bir genç kendisinden sigara isteyen şahıslarca bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Yeni Baraj Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bayram dolayısıyla bir araya gelen Ahmet Özer (25) ve Ahmet Özel (20) yanlarına arkadaşlarını da alarak Dilberler Sekisi civarında Seyhan Nehri kıyısına gezmeye çıktı.


Arkadaşlar bir süre burada gezdikten sonra yanlarına gelen 3 kişi sigara istedi. İddiaya göre, Ahmet Özer sigaralarının olmadığını söyledi. Şahıslar, "Neden sigaranız yok?" deyince aralarında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce araya çevredeki vatandaşlar girerek şahısları yatıştırdı. 

Yaklaşık 30 dakika sonra sigara isteyen şahıslar mahalleden çağırdıkları arkadaşlarıyla Ahmet Özer ve Ahmet Özel'in yanına geldi. Gençlere bıçak çeken şahıslar Ahmet Özer'i 7 yerinden bıçakladı. Olayda Ahmet Özel ve ismi öğrenilemeyen arkadaşı da yaralandı.

Olay yerine gelen ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ahmet Özer kurtarılamadı. Hafif şekilde yaralanan Ahmet Özel ile arkadaşı ise Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 

Polis olaya karıştığı öne sürülen çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.
Bu haber toplam 897 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber