Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Basketbolda tertip komitesi belirlendi
02 Ekim 2015 / 10:11
Basketbolda tertip komitesi belirlendi
Basketbol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Rıza Öztürk, turnuvalarda hiçbir aksamanın yaşanmayacağını söyledi.

Basketbol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Rıza Öztürk, 51 kulübün katıldığı minik, yıldız ve genç erkek turnuvalarında hiçbir aksamanın yaşanmayacağını söyledi.

Rıza Öztürk, Menderes Spor Salonu bünyesinde bulunan konferans odasında kulüp yöneticileriyle gerçekleştirilen toplantıda, kente basketbol sporunun futboldan sonra en fazla ilgi gören branş olduğunu, sporcu, hakem ve antrenör sayısının sürekli arttığını anlattı.

Basketbol ailesinin sorunlarının çözümünde gerekli duyarlılığı gösterdiğini ifade eden Öztürk, tesis ve diğer konularda kendilerine destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile diğer görevlilere teşekkür etti.

Konuşmalardan sonra küçüklerde 17, yıldızlarda 18 ve gençlerde 16 toplam 51 erkek kulübün katılımıyla kura çekimi gerçekleştirildi. Müsabakaların 2 grupta tek devreli lig yöntemine göre oynanacağı belirtildi.

Kura çekiminin ardından kulüp yöneticilerin önerileriyle 2015-2016 sezonunda görev yapacak Tertip Komitesi belirlendi.
Tertip Komitesi’nde Gündoğdu Red Dolphins Spor Kulübü’nden Ayhan Arısoy, Bilfenspor’dan Arif Acar, Adana 1907 Spor Kulübü’nden Bedir Adaber göreve seçildiler.

Yedek üyeliğe ise Tolga Karakavak ve Fatih Yüce getirildiler.

Bu arada, kura çekiminde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü temsilen Spor Servisi Şefi Hanifi Altun da hazır bulundu.

Bu haber toplam 572 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber