Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Başkanlardan seçim sonrası mesajlar
26 Haziran 2018 / 01:28
Başkanlardan seçim sonrası mesajlar
Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, Çukurova Belediye Başkanı Çetin ve Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcan'dan seçim mesajları...
Sözlü: "Seçimin kazananı MHP ve Liderimiz Bahçeli’dir" 
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Cumhur İttifakı’nın hem Adana’da hem Türkiye’de açık ara farkla zafer kazanmasının ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin sandıktan güçlenerek çıkmasının kendisini memnun ettiğini belirterek, "Milliyetçi Hareket Partisi ve Liderimiz Devlet Bahçeli bu seçimin kazananıdır" dedi. 
Başkanı Sözlü, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekilliği Genel Seçim sonuçlarına dair açıklamada bulundu. Sözlü, açıklamasında 15 Temmuz’dan sonra FETÖ ve terör ile mücadelede Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yolbaşçılığını yaptığı milli ve yerli bir sürece girildiğini, bu sürecin Cumhur İttifakı ile taçlandığını ifade etti.

Cumhur İttifakı’nın hem Türkiye’de hem de Adana’da açık ara farkla önde olmasının kendisini memnun ettiğini belirten Başkan Sözlü, "Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’yi her zor durumda ayağa kaldıran yegane kuvvet olmuştur. Liderimiz Devlet Bahçeli dünden bugüne Türkiye’nin dik başı gür sesi olarak Türk Milleti’nin bekası, ülkemizin geleceği için ‘önce ülkem ve milletim’ anlayışıyla hareket etmiştir ve tarih O’nu hep haklı çıkarmıştır" diye konuştu. 

Seçim süresince Adana’da herhangi bir taşkınlık olmaması, çatışmaya mahal verecek bir durumun oluşmamasının Türk demokrasisinin gelişip yücelmesi adına sevindirici olduğunu kaydeden Başkan Sözlü, "Temennimiz elbette Adana’da üç vekilimizin arttırılarak parlamentoda güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi temsilinin sağlanmasıydı. Ancak irade milletin, tercih milletindir. Mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nin gelecek seçimlerde başarısını arttıracağından şüphem yoktur. Bu anlamda bir kez daha seçim sonuçlarının ülkemiz ve aziz Türk Milleti’ne hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.
 
Başkan Çetin: "Çukurova görevini yaptı" 
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova halkının, sandıklara giderek vatandaşlık görevini yerine getirdiğini ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye yüzde 52.4 oy oranıyla destek olduğunu söyledi.

Başkan Çetin, yaptığı açıklamada, seçimin demokratik bir şekilde tamamlanması için Çukurova halkının olağanüstü gayretini yakından takip ettiğini ve ilçe seçim kurulu önünde gece geç saatlere kadar, seçim güvenliği için nöbet tuttuklarını belirtti. 

Çetin, “Çukurova görevini yaptı. Yüzde 52.4 oy oranıyla Muharrem İnce’ye destek olan, gönül veren, emek harcayan tüm Çukurovalı kardeşlerimi sevgi ve saygıyla kucaklıyorum. Mücadelemiz bitmedi. Yarınlarımız, çocuklarımız ve gençlerimiz için hiç durmadan çalışmaya, geleceğimizi, özgürlük, kardeşlik ve hoşgörü taşları ile örmeye devam edeceğiz” dedi. 

Seçimin tüm ülkeye hayırlı olmasını dileyen Başkan Soner Çetin, ülkenin daha aydınlık ve huzurlu olabilmesi adına mücadeleye devam edeceklerini kaydetti.
 
 
Çelikan: "Kazanan Türkiye oldu, kazanan milletimiz oldu" 
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, seçim sonuçlarının ardından yayınladığı teşekkür mesajında “Kazanan Türkiye oldu, kazanan milletimiz oldu” dedi. 

Başkan Çelikcan, resmi olmayan seçim sonuçlarının ardından yayımladığı teşekkür mesajında, “Bütün kirli oyunlara, kaos planlarına rağmen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 25 milyonu aşkın bir oyla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk cumhurbaşkanı oldu. Bu tarihi bir zafer. Başta Yüreğirli vatandaşlarımız olmak üzere destekleri ile 24 Haziran Demokrasi Zaferi’ni yaşatan tüm milletimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Artık seçim sürecindeki bütün kırgınlıkların geride kalması gerektiğinin altını çizen Başkan Çelikcan, şöyle devam etti: 
“Gün birlik, beraberlik, kardeşlik günü, gün bir olma günü. Yapılan tarihi seçimde halkımız hür iradesiyle sandığa gitmiş, tercihini bir kere daha istikrardan, huzurdan, büyük ve güçlü Türkiye’den yana kullanmıştır. Kazanan Türkiye olmuştur, kazanan milletimiz olmuştur. Şimdi aydınlık yarınlarımızın inşası için el ele verme, dayanışma, birlik olma, hep birlikte büyük Türkiye olma vaktidir. Vakit kardeşlik vaktidir." 

Seçim startının verilmesiyle birlikte ilçe ilçe, mahalle mahalle, kapı kapı ziyaretler gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Çelikcan, şunları kaydetti: 
“Çok çalıştık meyvesini aldık. Girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmamak için büyük çaba sarf ettik. Vatandaşlarımızla konuştuk, sohbet ettik. 16 yıllık AK Parti iktidarı ile ülkemizin kat ettiği mesafenin bilincinde olan vatandaşlarımız hür iradesiyle Recep Tayyip Erdoğan’ı yeni sistemin ilk cumhurbaşkanı yaptı. Ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olsun.”
Bu haber toplam 854 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber