Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Başkan Uludağ, MHP yöneticilerini ağırladı
20 Nisan 2015 / 09:28
Başkan Uludağ, MHP yöneticilerini ağırladı
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yeni hizmet binasında MHP İl Başkanı Yusuf Baş, Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ve milletvekili adaylarını konuk etti.

Uludağ, “Belediyenin tüm birimlerini aynı çatı altında buluşturduk. Vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmet kalitesi ve personel verimliliğini en üst düzeye getirdik” dedi.

MHP İl Başkanı Yusuf Baş, Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ile milletvekili adayları ve teşkilat üyeleri, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı yeni hizmet binasındaki makamında ziyaret etti. Yusuf Baş ve Seyfettin Yılmaz, Başkan Uludağ’dan yeni hizmet binasının fiziki özellikleri ve yürütülen hizmetlerle ilgili bilgiler aldı.

Bahçe düzenlemesinin tamamlanmasıyla Sarıçam Belediyesi hizmet binasının ilçenin prestijini yükselteceğini dile getiren Başkan Uludağ, “Belediye hizmetlerinin aynı çatı altında yürütülüyor olması vatandaşımıza büyük kolaylık sağlayacaktır. Vatandaşlarımızın iş ve işlemlerini en kısa zamanda gerçekleştiriyoruz. Fiziki koşulları yüksek binamızda görev yapan personelimizin de verimliliği arttı. Bunun yanı sıra hizmet binasının çevresinde de yeni yeni işyerleri ve modern yaşam alanları yükseliyor. Sarıçam aldığı yatırımlarla cazibe merkezi olmayı sürdürüyor” diye konuştu.
İl Başkanı Yusuf Baş ve Milletvekili Seyfettin Yılmaz ise yeni binada belediyle hizmetlerinin çok daha başarılı şekilde yürütüleceğine inandıklarını dile getirip, Başkan Uludağ’a başarılar dilediler.

Bu haber toplam 268 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber