Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Başarılı sporcular ödüllendirildi
06 Mayıs 2016 / 09:02
Başarılı sporcular ödüllendirildi
Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, il bazında çeşitli spor dallarında başarı elde eden Akşemsettin Ortaokulu öğrencilerini makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı, şube müdürü Mustafa Uçman, okul müdürü Sinan Kızartıcı ve çeşitli spor branşlarında başarı gösteren öğrenciler katıldılar. Çeşitli spor dallarında başarı gösteren sporcular heyecanlarını Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ile paylaştı. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Özkan, Akşemsettin Okul Müdürü Sinan Kızartıcı’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bu kadar başarının bir arada gelmesinden etkilendiğini belirten Kaymakam Özkan, “Bu başarıların devamını gelmesini ve diğer bütün okullarımızın da başarı haberleriyle gelmesini diliyoruz. Çocuklarımızın akademik başarının yanında sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgili olması son derece önemli” diye konuştu.
Özkan, dereceye giren öğrencilere teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi.
Akşemsettin Ortaokulu Yıldız erkeklerde 14 kişilik hokey takımı Adana 1.’si, Jimnastik Step Aerobik küçük kız takımı Adana 1.’si, Masa Tenisi küçük erkek kategorisinde 3 sporcusu ile Adana 2.’si, Atletizm küçük erkek kategorisinde 1 sporcu ile uzun atlamada Adana 2.’si ve 100 metrede Adana 3.’sü olmuştu.

Bu haber toplam 997 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber