Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Barış Atay yine şaşırtmadı!
26 Aralık 2018 / 15:38
Barış Atay yine şaşırtmadı!
TİP Hatay Milletvekili Barış Atay, Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tehditler savuran sözleri için, "Altına imzamı atarım" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan için imalı şekilde tehdit dolu sözleri nedeniyle Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında soruşturma başlatılması, Barış Atay'ı rahatsız etti.

ALTINA İMZAMI ATARIM

Terör destekçisi Atay, darbe çağrısı yapan bu cümlelere "Altına imzamı atıyorum." ifadelerini kullanarak destek çıktı.

ELEŞTİREL SANATMIŞ!

Halk TV'de yayımlanan Halk Arenası programına konuk olan Metin Akpınar ve Müjdat Gezen, Uğur Dündar'ın öncülüğünde içlerindeki bütün kin ve nefreti kusmuşlardı. Yaklaşan seçimlere atıfla "her şeyin sandıkta çözülmediğini" söyleyen Metin Akpınar, iç savaş çağrısıyla başlattığı konuşmasını darbe çağrısıyla sonlandırırken, kendi demokrasi anlayışlarının tesis edilmemesi durumunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a atıfla "Demokrasiye ulaşamazsak belki lideri ayağından asarlar, belki mahzenlerde zehirlenerek ölür, belki de başka liderlerin yaşadığı kötü sonları yaşayabilirler." gibi ifadeler kullanmıştı. Terör sevici sözde milletvekili Barış Atay ise bu tehdit cümleleri için, "Eleştirel sanata tahammülsüzlük faşizme özgü bir anlayıştır." şeklinde konuştu.

 
KAYNAK: AKŞAM
Bu haber toplam 1,315 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber