Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Baraja düşen gencin cesedi bulundu
18 Ağustos 2015 / 09:16
Baraja düşen gencin cesedi bulundu
Seyhan Baraj Gölü'nde gezinti yaparken düşen 19 yaşındaki lise öğrencisinin cesedi bulundu.

Adana'da 3 gün önce tekne kiralayarak Seyhan Baraj Gölü'nde gezinti yaparken düşen 19 yaşındaki lise öğrencisinin cesedi bulunup kıyıya çıkartılınca, çevredeki vatandaşlar film izler gibi izledi. 


Edinilen bilgiye göre olay, Çukurova ilçesine bağlı Göl Mahallesi'nde 15 Ağustos 2015 günü meydana geldi. İddiaya göre, 19 yaşındaki açık lise öğrencisi Osman Kartopu, gece arkadaşlarıyla birlikte tekne kiraladı. Seyhan Baraj Gölü'ne açılan Kartopu bir süre sonra tekneden düşerek gölde kayboldu.
 
 Arkadaşları tarafından olay yerine çağrılan dalgıç polisler tarafından 3 gündür aranan Kartopu'nun ancak cansız bedeni bugün akşam saatlerinde bulundu. Polisler tarafından ceset kıyıya çıkartıldı. Yakınları ceset başında gözyaşlarına boğuldu.
 
Bu arada Adnan Menderes Bulvarı Amerikan Adası'na gezmeye gelen özellikle kadınlar cesedi görmek için birbiriyle yarıştı. Genç kız ve çocuklar cesedi film izler gibi izledi. Polisin bütün uyarılarına rağmen izlemeye devam edip cesedi daha yakından görmek için cesede daha da yaklaştılar.
 
Polis ceset üzerinde inceleme yaptıktan sonra cesedi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırdı.
Bu haber toplam 518 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber