Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Balkondan Birlik Mesajı Verip Andımız'ı Okuttu
10 Nisan 2014 / 08:16
Balkondan Birlik Mesajı Verip Andımız'ı Okuttu
30 Mart seçimlerinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Sözlü, 10 günlük bir gecikmenin ardından görevi Aytaç Durak'tan teslim aldı.

 

30 Mart Yerel Seçimleri'nde MHP'den aday olan ve sandıklardan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Sözlü,  AK Parti'nin itirazlarından dolayı 10 günlük bir gecikmenin ardından görevi Aytaç Durak'tan teslim aldı.

ANDIMIZ'I OKUTTU

Devir teslim nedeniyle Büyükşehir Belediyesi önünde bir tören düzenlendi. Havai fişeklerin atıldığı törende bir balkon konuşması yapan Sözlü, birlik ve beraberlik mesajları vererek katılanlara Andımız'ı okuttu.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ama Ak Parti'nin itirazları nedeniyle 10 gündür mazbatasını alamayan MHP'li Hüseyin Sözlü, bugün Sabah saatlerinde mazbatasını aldıktan sonra akşam saatlerinde de görevi önceki belediye başkanı Aytaç Durak'tan teslim aldı. Tören nedeniyle Adana Büyükşehir Belediyesi gelin gibi süslenirken, havai fişek gösterisi yapıldı. Devir teslim nedeniyle Büyükşehir Belediyesi'nin balkonundan vatandaşlara seslenen Hüseyin Sözlü, birlik beraberlik mesajları verdi. Sadece kendisini seçen yüzde 34'ün değil, diğer yüzde 66'nın da belediye başkanı olacağını vurgulayan Sözlü, ilçe belediye başkanlarıyla da uyumlu çalışacaklarını anlattı.

"BEYAZ BİR SAYFA AÇIYORUM"

Amacının partileştirmek değil, Adanalılaştırmak olduğunun altını çizen Sözlü, merkezi hükümetin Adana'da hayata geçirmek istedikleri yatırımlar için yol açmaya hazır olduğunu söyledi. Sanayicileri Adana'ya yatırım yapmaya davet eden Sözlü, hür türlü kolaylığı sağlayacaklarını anlattı. Konuşmasında Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'a da mesajlar veren Sözlü, "20 aydır her türlü zorluk çıkartıldı. Ama devlette küsmek olmaz, bugünden itibaren başta sayın valimiz olmak üzere tüm yönetici kadrolarımızla birlikte ve merkezi iktidarın da Adana'da yapacağı hizmetlerin önünü açmak için, Adanamız için, Adanalılarımız için beyaz bir sayfa açıyorum." ifadelerini kullandı.

"DESTEĞE HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA İHTİYACIMIZ VAR"

Katılımcı, şeffaf, hesap verebilir ve ulaşılabilir, problemlere duyarlı, çözüm bekleyen konularda Adanalıların yanında, sevgi ve saygıyı esas alan, herkese kucaklayan, ötekileştiren değil birleştiren, ayrıştıran değil kaynaştıran bir Adana, hak sahiplerin koruyan ve onların hakkını gözeten bir yönetim anlayışı ile Bismillahirrahmanirrahim dediklerini dile getiren Hüseyin Sözlü, "Vatanımıza, milletimize, doğduğumuz topraklara ve insanımıza olan sevgimiz, hizmetimiz için en büyük güç kaynağımız, inancımızın temeli olacaktır. Adana'yı ayağa kaldırmak için gönlünüzün sıcaklığına ihtiyacımız olduğunu, sizlerin desteğinize her zamankinden daha fazla muhtacız." diye konuştu.

"MİLLİ İRADE HIRSIZLIĞI YAPILDI"

Merkezi hükümetin Adana'da seçilmiş belediye başkanı olan Aytaç Durak'ı son 5 yıldır görevden alarak milli irade hırsızlığı yaptığının da altını çizen Sözlü, desteklerinden ötürü hem Durak'a, hem de Büyükşehir Belediye Başkan vekilliği yapan Zihni Aldırmaz'a teşekkür etti.

Törene, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, ilçe belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı. 

Bu haber toplam 481 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
yalın mercimek / 14 Nisan 2014 Pazartesi 16:42
sayın sözlü başkana ve yetkililerine açık beyanımdır.sayın sözlü ve yarenleri daha doğrusu akıldaneleri ilk önce altın koza a.ş.deki yolsuzluk ve vurgunu yapan candan yaygın ferat yüksel ve cengiz dinçeri görevden alın maaşlarımızı 3 ay geriden ödiyorlar.ve candan yaygın ı kesinlikle görevden alın ve haksız yere işten çıkarılan personelleri karşınız alıp iyice dinleyin siz altın koza a.ş.deki yolsuzlukları hepsini size anlatsınlar.yoksa sizde bu deryada kaybolur gidersiniz.2.side kesinlikle ve kesinlikle basın da ki personellerin hepsini yerini değiştir.hatta mümkünse sür.çünkü fazla mesai adı altında ve yemek yiyip belediyeye ye fatura ediyorlar.basındaki hiç bir mahlukat hele hele ABDURRAHİM HAKLIKUL denen tuncelin yanaşması o adamaı mümkünse belediyeden uzak tut benden söylemesi ğerki bir sonraki 5 yılıda kazanmak istiyorsan bu dediklerimi yapman senin için iyi olur.adın temiz kalır sözlü başkan.
100 %
Beğendim
Beğenmedim
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber